“Evren Yalkın’la evlenmeyi kabul ediyor musunuz?”💍#Bahar’ın yeni fragmanı yayında. 🌸
— Bahar (@dizibahar) April 4, 2025
@ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/4pLdhdvd3w
Bunu @Emre Ozansoy a kakalayabiliyor muyuz41. Bölüm 2. Fragmanı
“Evren Yalkın’la evlenmeyi kabul ediyor musunuz?”💍#Bahar’ın yeni fragmanı yayında. 🌸
— Bahar (@dizibahar) April 4, 2025
@ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/4pLdhdvd3w
yüz ifadesine bak zaten senin olduğun yerde bahar'ın mutlu olması çok zor keske zamanında seni aldırsaydi NE GELDİYSE BAŞIMIZA SENİN YÜZÜNDEN GELDİ it pic.twitter.com/HEc9FclrKb
— august (@lyditssv) April 5, 2025
"En doğru seçimlerde, hayatında başarılar..." #Bahar'ın yeni bölüm ön izlemesi yayında.🌸 #Bahar 15 Nisan Salı 20.00'de @ShowTV’de! @mfyapimtv pic.twitter.com/l65TNmorHn
— Bahar (@dizibahar) April 8, 2025
"Bence sen de en az Timur kadar bencilsin..." #Bahar'ın yeni bölüm fragmanı yayında. 🌸 @mfyapimtv @ShowTV pic.twitter.com/eNVuGjfS4O
— Bahar (@dizibahar) April 11, 2025
"Rengin'in başı belada!"#Bahar'ın yeni fragmanı yayında. 🌸 @ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/CdTiOcI0Vo
— Bahar (@dizibahar) April 13, 2025
geçen hafta izlememiştim. Bu hafta olan fragmanlarda ilgimi çekmedi.42. Bölüm 2. Fragman
"Rengin'in başı belada!"#Bahar'ın yeni fragmanı yayında. 🌸 @ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/CdTiOcI0Vo
— Bahar (@dizibahar) April 13, 2025
Bahar, Evren’i nikah masasında terk etmiş. Zaten orijinalinde de Evren’i reddediyormuş.geçen hafta izlememiştim. Bu hafta olan fragmanlarda ilgimi çekmedi.
Diziyi komple bıraktım.
Ben son aylarda düzenli bakmaya başlamıştım yine. Günlerimiz uzadı. Tv izleme olayı bende otomatikman yok oluyor. Bayılarak izlemiyordum.Bahar, Evren’i nikah masasında terk etmiş. Zaten orijinalinde de Evren’i reddediyormuş.
Evren ve Rengin’i sevgili yapmasalar bari
Ben çok önceden bıraktıydım, sen yine iyi dayandın
Perşembe akşam Başka Bir Gün finalini izleyelim mi müsait olursak?Ben son aylarda düzenli bakmaya başlamıştım yine. Günlerimiz uzadı. Tv izleme olayı bende otomatikman yok oluyor. Bayılarak izlemiyordum.
Fragmandan öteye gitmez bakmam artık![]()
Evdeysem olur.Perşembe akşam Başka Bir Gün finalini izleyelim mi müsait olursak?![]()
Ben Can Borcu’nu aileme önerdim izliyorlardı. Ne aşamadalar bi sorayımEvdeysem olur.
Benim çok farklı bir haftam olacak. Önden planlamam yok.
Geçen hafta finali yayınlasalardı keşke. Can Borcu da iki hafta ara vermişti. En son bölüme bakmadım soğudum. Başka Bir Gün final diye bakarım ama olmasaydı o da bırakılırdı![]()
ahshahshahs nolur bu sahnenin sansursuz versiyonunu verin bize#bahar pic.twitter.com/2sJgUOfMkL
— mericko (@mericovskii) April 15, 2025
O diziyede şans vermeyi çok gördüler. Simay uzun süre sonra karekter olarak sıcak gelmişti bana.Sen Ağlama İstanbul başlayınca Bahar’ı sattım
Toplasam 24 bölüm bakmamışımdır.
Yine bırakıyor desen daha doğru olacaktıBen de senden birkaç bölüm sonra bırakmıştım. Sen Ağlama İstanbul başlayınca Bahar’ı sattım
@Dosi yeni yeni bırakıyor
arada sen @Angelica @Royal_Highness ı da böyle kaçırsınlar , azıcık korkunToplasam 24 bölüm bakmamışımdır.
İlk zamanlar bakıp bırakmıştım. Sonra yılbaşı sonrası yeniden takip etmeye başlamıştım.
Yine bırakıyor desen daha doğru olacaktı![]()
“Sensiz olmaya en fazla dört ay dayanabildi...”#Bahar’ın yeni bölüm fragmanı yayında. 🌸
— Bahar (@dizibahar) April 25, 2025
@ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/HcX3XuDe6k