Show Bahar - Dizi Yorumları

geçen hafta izlememiştim. Bu hafta olan fragmanlarda ilgimi çekmedi.
Diziyi komple bıraktım.
Bahar, Evren’i nikah masasında terk etmiş. Zaten orijinalinde de Evren’i reddediyormuş.

Evren ve Rengin’i sevgili yapmasalar bari :A

Ben çok önceden bıraktıydım, sen yine iyi dayandın

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bahar, Evren’i nikah masasında terk etmiş. Zaten orijinalinde de Evren’i reddediyormuş.

Evren ve Rengin’i sevgili yapmasalar bari :A

Ben çok önceden bıraktıydım, sen yine iyi dayandın
Ben son aylarda düzenli bakmaya başlamıştım yine. Günlerimiz uzadı. Tv izleme olayı bende otomatikman yok oluyor. Bayılarak izlemiyordum.
Fragmandan öteye gitmez bakmam artık :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben son aylarda düzenli bakmaya başlamıştım yine. Günlerimiz uzadı. Tv izleme olayı bende otomatikman yok oluyor. Bayılarak izlemiyordum.
Fragmandan öteye gitmez bakmam artık :A
Perşembe akşam Başka Bir Gün finalini izleyelim mi müsait olursak? :A

• Güldürdün
Perşembe akşam Başka Bir Gün finalini izleyelim mi müsait olursak? :A
Evdeysem olur.
Benim çok farklı bir haftam olacak. Önden planlamam yok.

Geçen hafta finali yayınlasalardı keşke. Can Borcu da iki hafta ara vermişti. En son bölüme bakmadım soğudum. Başka Bir Gün final diye bakarım ama olmasaydı o da bırakılırdı :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Evdeysem olur.
Benim çok farklı bir haftam olacak. Önden planlamam yok.

Geçen hafta finali yayınlasalardı keşke. Can Borcu da iki hafta ara vermişti. En son bölüme bakmadım soğudum. Başka Bir Gün final diye bakarım ama olmasaydı o da bırakılırdı :A
Ben Can Borcu’nu aileme önerdim izliyorlardı. Ne aşamadalar bi sorayım :A

Başka Bir Gün tam zamanında bitti zaten yoksa bırakırdık evet :A Ben Ezgi Mola’nın kız kardeşi ve Şükran Ovalı sahnelerini full atlıyordum anca öyle izleyebiliyordum :A Bir de Salih Bademci’nin kız kardeşi sahnelerini de atlıyordum.

Finali bari biraz yorumlayalım, hiç detaylı yorumlamadık :A

• Güldürdün
Ben 24. Bölüm ile birlikte tekneden denize atlayarak ilk terk edenlerden oldum. Siz yine iyi durdunuz. @Bully @Dosi