@The_Erinch de gençliğinde böyle milföylere yürürmüş 😅🤣😂 @Angelica @Dosi @Royal_Highness @serhatt @Yakamoz-Asi @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @RüzgarGülü
Eski bölümlerde de yürüyordu. Yeni bölümlerde de mi yürüyor bu@The_Erinch de gençliğinde böyle milföylere yürürmüş 😅🤣😂 @Angelica @Dosi @Royal_Highness @serhatt @Yakamoz-Asi @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @RüzgarGülü
Offf ateş ediyor oğlan. Aşırı hot.
Sen olsan kaptırmazdınOfff ateş ediyor oğlan. Aşırı hot.![]()
Adamın ciğerini sökerim ayol.
Ben de senden birkaç bölüm sonra bırakmıştım. Sen Ağlama İstanbul başlayınca Bahar’ı sattım
@Dosi yeni yeni bırakıyor
O diziyede şans vermeyi çok gördüler. Simay uzun süre sonra karekter olarak sıcak gelmişti bana.
Toplasam 24 bölüm bakmamışımdır.
İlk zamanlar bakıp bırakmıştım. Sonra yılbaşı sonrası yeniden takip etmeye başlamıştım.
Yine bırakıyor desen daha doğru olacaktı![]()
aaaa işte böyle gerçekçi olucan o ne öyle sıskalar gibi bir çatal alıp bırakmak falanOfff ateş ediyor oğlan. Aşırı hot.![]()
Sonra senin gibi olalım değil mi?aaaa işte böyle gerçekçi olucan o ne öyle sıskalar gibi bir çatal alıp bırakmak falan@Angelica @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk
Kendini bulmuşsun 🤣aaaa işte böyle gerçekçi olucan o ne öyle sıskalar gibi bir çatal alıp bırakmak falan@Angelica @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk
aaaa işte böyle gerçekçi olucan o ne öyle sıskalar gibi bir çatal alıp bırakmak falan@Angelica @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk
Sonra senin gibi olalım değil mi?![]()
Kendini bulmuşsun 🤣
Kaynanasına karşı @Royal_HighnessYedin mi tam böyle yiyeceksin iste helal olsun![]()
![]()
![]()
Neyse ki kaynanam yok
48. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali)
Sonra senin gibi olalım değil mi?![]()
Kendini bulmuşsun 🤣
Yedin mi tam böyle yiyeceksin iste helal olsun![]()
![]()
![]()
Çiğdemin düğününde de serhata böyle yapmışlarNeyse ki kaynanam yok![]()