Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,596
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Bana bak @serhatt çık bacım @TenTen in içinden çabuk ve programa katılSoruya gel. Ya bunu sorabilmeyi düşünmen hata bir kere. Tâbi ki ilk ben. Yani ilk ben olmazsam diğerlerinin benim için pek bir önemi kalmıyor. Bilmem anlatabildim mi.
Yasayabilmem için önce ben lazım. Sonrası pekte önemli değil.
bim emrimde onlar bir kereSon kez baktırsın falına, bir daha göremeyecek pisicikleri.![]()
ne mana
Ayol takip etmiyorsan benim suçum ne be. Git başımdan 😡Nerede ne zaman? Skandal. 😱
Yanında süper lüx karışık kuruyemiş de ikram edin please@Mr.At konuklara içki servisi yapalım
Dansözlere cömertsindir belkiDolar atıyorduk demin şimdi para takmaz olduk karar verin![]()
evet yağlarını aldırdı ama günümüz teknolojisi onun yağlarını eritmeye yetmedi@TenTen batıl inançların var mıdır?
@Gerekli24 duşta işediğin söyleniyor doğru mu?
@batuhankaralar estetik olduğun söyleniyor.. @xemrexxx görmüş seni gerdirirken
@Emre Ozansoy hangi ülkeyi neden yönetmek isterdin
Yıkandığımız yere işenir mi@TenTen batıl inançların var mıdır?
@batuhankaralar karın yağlarını aldırmış birde gıdığını@TenTen batıl inançların var mıdır?
Takmaz diyor işte
Biraz daha konuşursan kim vurduya kurban gidebilirsin dikkat et demekne mana![]()
![]()
Hemde çok cömertmiş görenler söylüyor
hoşt pendik fukarasıBiraz daha konuşursan kim vurduya kurban gidebilirsin dikkat et demek![]()
Ulan ben servisci miyim hepsi masanızda var alın yeyin zaten bütün Antep fıstıklarını @batuhankaralar yediYanında süper lüx karışık kuruyemiş de ikram edin please![]()
Vatikan.@Emre Ozansoy hangi ülkeyi neden yönetmek isterdin
Ufak bir burun estetiğim dışında tamamen natürelim@TenTen batıl inançların var mıdır?
Abla valla burada en korkacağım kişinin sen olduğunu beklemezdimHemde çok cömertmiş görenler söylüyor![]()