Emre Ozansoy
Moderatör
Pas hakkımı kullanmak istiyorum, forum ahalisine içerisinde olduğum bir kaosu veremem bu gece.@Emre Ozansoy aşık olduğun halde açılamadığın biri varmış stüdyoda?
Pas hakkımı kullanmak istiyorum, forum ahalisine içerisinde olduğum bir kaosu veremem bu gece.@Emre Ozansoy aşık olduğun halde açılamadığın biri varmış stüdyoda?
@Mr.At bunuda kenara atalım canım.Pas hakkımı kullanmak istiyorum, forum ahalisine içerisinde olduğum bir kaosu veremem bu gece.![]()
Canım ben sektörün en büyük patronlarından biriyim. En büyük olmak için herşeyi yapan biriside diyebiliriz. Sen kimsin?@TenTen bey oğlumuz ne işle meşgul acaba?
Batuhan beni öldürse sesimi çıkarmam, adam TAŞ.Batuhanın dışarıda görse öldüreceği kişi emre diyorlar@The_Erinch
Ben benim sen kimsin ulan?Canım ben sektörün en büyük patronlarından biriyim. En büyük olmak için herşeyi yapan biriside diyebiliriz. Sen kimsin?
Sözleşmeme sorulara pas denilebilir maddesi eklettirmiştim.@Mr.At konuklara içki servisi yapalım
@Angelica fazla verme..şimdi gökberkin kesemediği yerlerinide atacak
------
@Mr.At bunuda kenara atalım canım.
@batuhankaralar kafa patlatacağı kişi ile araştırmalı![]()
Kalemin kırıldı, dikkat et artık sende.Bir bakmışsın yokmuşsun.
![]()
Uyumadan önce kapını kilitlemeyi unutma bu melunlukla seni fazla yaşatmazlar![]()
Valla buradan korkulur
Program başlayalı daha 1 saat bile olmadı ne ara içtin bu kadar?Aman efendim hemen sünnet görüntülerinizi getireyim ben
para da takmaz o cimri
diyorum size az için diyeee laaa stüdyodaaaaaaBen benim sen kimsin ulan?
Soruya gel. Ya bunu sorabilmeyi düşünmen hata bir kere. Tâbi ki ilk ben. Yani ilk ben olmazsam diğerlerinin benim için pek bir önemi kalmıyor. Bilmem anlatabildim mi.hayatında hep ilk senmisin yoksa senden önce gelenlerde var mı?
Hayatta kalmayı düşünürsek kitap, çakı ve balık tutmak için ağ alırım@Gerekli24 cebinde yada çantanda eksik etmediğin 3 şey nedir?
@batuhankaralar ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir?
@Emre Ozansoy aşık olduğun halde açılamadığın biri varmış stüdyoda?
@TenTen hayatında hep ilk senmisin yoksa senden önce gelenlerde var mı?
Dolar atıyorduk demin şimdi para takmaz olduk karar verinpara da takmaz o cimri![]()
Son kez baktırsın falına, bir daha göremeyecek pisicikleri.