Gızzz anladık. gözün görmüyorda bizim suçumuz ne sinema salonu ekranı boyutunda bu adamı görüyoruzzzz. @Zeyno @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
Gızzz anladık. gözün görmüyorda bizim suçumuz ne sinema salonu ekranı boyutunda bu adamı görüyoruzzzz. @Zeyno @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
Alev Alev Panorama şart yayın sonrası.aaaaaaa @xemrexxx için neler neler dedin bana..o mendebur yayına gelecekse gelmem diye..şimdi öpücükler atıyorsun adamaaaaa
Aaaa iftiraya bakkkÇok içirmeyin şu kadına, sonra stüdyoya kusuyor. Geceleri siz gidince Erinç abi bana temizletiyor 2. Adamsın yapacaksın diyorsözleşmemiz yok diye eziliyoruz burada
Para elbette güzel ama yoksa da yoktur yapacak bir şey yok, para hırsı insanı bozar@Gerekli24 kötü polis misin, iyi polis mi?
@batuhankaralar para düşkünü olduğun söyleniyor...ortamda para varsa herşey senin için değişir deniyor?
@TenTen beden dilini kullanırmısın yoksa maske mi kullanırsın?
@Emre Ozansoy sünnet olmadığın söyleniyor
Kızzzz ben seni 3 bölümdür uyarmıyor muyum şu adamı kırpta paylaş diyeee al işte yine rezil oldukGızzz anladık. gözün görmüyorda bizim suçumuz ne sinema salonu ekranı boyutunda bu adamı görüyoruzzzz. @Zeyno @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
korkuyorum odasındaki duvardakilerini paylaşacak diyeKızzzz ben seni 3 bölümdür uyarmıyor muyum şu adamı kırpta paylaş diyeee al işte yine rezil olduk![]()
Aman efendim hemen sünnet görüntülerinizi getireyim ben
Onları Alev Alev - Panorama bölümünde atabilir bence.
Stüdyo çıkışı sen yiyeceksin o kurşunu benden.![]()
çarpıklar koalisyonu sizi@Angelica bunu sana havale ediyorum elimi kirlettirme![]()
Beden dilini çok iyi kullanırım bak. Üstüme tanımam yani. Ama yer yerde maske kullanmakta fena olmuyor. Zenginlerin hepsi maskeli çocuğum. Hani hayatlarını bilmesek bizi inandıracaklarda işte. Ben yemem. Ne olduğunu bilmeme rağmen maske kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu sektörde kalmak zor anam. Gökberkin bile ne ilginç bir hayatı var. Görüp bir anlamaya başladığınız zaman kaçarsınız. Buralar böyle yerler işte. Zaman zaman yapmasak da yaptı gibi algılıyorlar. @Angelicabeden dilini kullanırmısın yoksa maske mi kullanırsın?
Kalemin kırıldı, dikkat et artık sende.çarpıklar koalisyonu sizi![]()
Batuhanın dışarıda görse öldüreceği kişi emre diyorlarKalemin kırıldı, dikkat et artık sende.Bir bakmışsın yokmuşsun.
![]()
Uyumadan önce kapını kilitlemeyi unutma bu melunlukla seni fazla yaşatmazlarçarpıklar koalisyonu sizi![]()
Cepte anahtar cüzdan telefon@Gerekli24 cebinde yada çantanda eksik etmediğin 3 şey nedir?
@batuhankaralar ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir?
@Emre Ozansoy aşık olduğun halde açılamadığın biri varmış stüdyoda?
@TenTen hayatında hep ilk senmisin yoksa senden önce gelenlerde var mı?
Gökberk ev kuşu ilginç hayatı olacakBeden dilini çok iyi kullanırım bak. Üstüme tanımam yani. Ama yer yerde maske kullanmakta fena olmuyor. Zenginlerin hepsi maskeli çocuğum. Hani hayatlarını bilmesek bizi inandıracaklarda işte. Ben yemem. Ne olduğunu bilmeme rağmen maske kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu sektörde kalmak zor anam. Gökberkin bile ne ilginç bir hayatı var. Görüp bir anlamaya başladığınız zaman kaçarsınız. Buralar böyle yerler işte. Zaman zaman yapmasak da yaptı gibi algılıyorlar. @Angelica