FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

İlerde içmek gibi bir planım yok ama sigara gibi doğrudan karşı değilim şu yaşıma kadar herkes dedi içersin hem alkol hem sigara hiç içmedim. Ama bence fazla abartıyorsun bir iki kere tadına bakana da direkt alkollü hatta ilerde belki bakarım diyene de aynı damgayı vurman saçma bence :A
Sen nasıl sigaraya karşıysan bende alkole karşıyım. Diğerlerinden ayrı tutacaktım seni ama farkın yokmuş işte :A

• İlginç
Reactions: Gerekli24
Hiç düşünmedim bugünkü olaylardan sonra bence bağımlılıklar hakkında olabilir diye düşünüyorum acaba yakında bununla ilgili de konu açsam mı diye düşünmeye başladım :A
En son izlediğin filmde kendini hangi karakterle özdeşleştirdin?

Sen nasıl sigaraya karşıysan bende alkole karşıyım. Diğerlerinden ayrı tutacaktım seni ama farkın yokmuş işte :A
Yani kırmızı çizgin olduğu için eksi olabilir de diğerleri ile aynı tutulacak kadar değilim bence:A

@Gerekli24 Hayatını anlatan bir kitap yazacak olsan, başlığı ne olurdu?
Daha pek bir şey yaşamadık bu soru bence en azından bir 10 sene sonra sorulabilir bana

En son izlediğin filmde kendini hangi karakterle özdeşleştirdin?
Hatırlamıyorum ama genelde iyi yan fazla kıymeti bilinmeyen karakterler ile özdeşleştiririm neden bilmiyorum:A Ama pek özdeşleştirmek gibi bir huyum da yok.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hiç düşünmedim bugünkü olaylardan sonra bence bağımlılıklar hakkında olabilir diye düşünüyorum acaba yakında bununla ilgili de konu açsam mı diye düşünmeye başladım :A
Dosi ile program sana bu fikri mi verdi :A

Aç aç konular. Farklı isimlerden konu gelmesi iyidir. Seni yeniden konu açan biri olarak kazandıralım foruma :Z

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yani kırmızı çizgin olduğu için eksi olabilir de diğerleri ile aynı tutulacak kadar değilim bence:A

Daha pek bir şey yaşamadık bu soru bence en azından bir 10 sene sonra sorulabilir bana

Hatırlamıyorum ama genelde iyi yan fazla kıymeti bilinmeyen karakterler ile özdeşleştiririm neden bilmiyorum:A Ama pek özdeşleştirmek gibi bir huyum da yok.
Diğerleri derken misal yılda 2 kere içtiğini iddia eden xdragxx gibi nadiren içtiğini söyleyen arkadaşlar misali dedim :A

Aaa dur yanılmıyorsam @BARON疼痛 Hiç ağzına almayan biri? @TenTen unuttum. O içmiş olabilir :A

• Güldürdün
Dosi ile program sana bu fikri mi verdi :A

Aç aç konular. Farklı isimlerden konu gelmesi iyidir. Seni yeniden konu açan biri olarak kazandıralım foruma :Z
Hiç düşünmedim ki böyle bir şey öyle olunca son konuştuğumuz konu aklıma geldi. Şimdi açacağım @The_Erinch abim yerimee gözün var diyecek:A

@Gerekli24 Bir sabah farklı bir ülkede uyansan, hangi ülkede olmasını isterdin?
Norveç:A
Diğerleri derken misal yılda 2 kere içtiğini iddia eden xdragxx gibi nadiren içtiğini söyleyen arkadaşlar misali dedim :A

Aaa dur yanılmıyorsam @BARON疼痛 Hiç ağzına almayan biri? @TenTen unuttum. O içmiş olabilir :A
Ha bu daha mantıklı en azından ben niye alkolik veya arada alkol kullananlarla hiç içmeden aynı kefede oluyorum diyordum:A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch and Dosi
Eğer geçmişte bir olaya tanıklık edebilseydin, bu ne olurdu?
Böyle bir şansım olsa Hz. Muhammed dönemine gitmek istedim. Odadaki herhangi bir an olurdu.

@Gerekli24 Geçmişte aldığın en ilginç tavsiye neydi ve hayatını nasıl etkiledi?
Böyle bir tavsiye ve hayatımı değiştirdiğı hatırlamıyorum:A
@Gerekli24 Eğer bir hayalet olsaydın, kimi en çok korkuturdun? :D
O an kimlere sinir oluyorsam onlar büyük ihtimalle:A

Böyle bir şansım olsa Hz. Muhammed dönemine gitmek istedim. Odadaki herhangi bir an olurdu.

Böyle bir tavsiye ve hayatımı değiştirdiğı hatırlamıyorum:A

O an kimlere sinir oluyorsam onlar büyük ihtimalle:A
Cevapların çok iyi.
Uzaylılar dünyaya gelse ve seni gezegenlerine götürmek istese, yanına alacağın tek şey ne olurdu?:A

• Güldürdün
Hiç düşünmedim ki böyle bir şey öyle olunca son konuştuğumuz konu aklıma geldi. Şimdi açacağım @The_Erinch abim yerimee gözün var diyecek:A

Norveç:A

Ha bu daha mantıklı en azından ben niye alkolik veya arada alkol kullananlarla hiç içmeden aynı kefede oluyorum diyordum:A
Eskiden ben farklı konular açardım. Hatta İsveç medyasından tercüme edip açtıklarım vardı. Sağlık kısmında da vardı baya konularım. Saunanın faydaları, uyku düzeni hakkında vs. Etkinlik desen, foruma farklı etkinlikleri kazandırdım. Klasik yönetimsel anketler harici farklı formatlar kazandırdım. Yani sonradan yapanlara yerimde gözün var demedik. O da şaka yapmıştır :A

• Beğendim