23-29 Ocak 2012 En Çok Mesaj Yazan Üyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açık konuşayım. Moderatör olmama sebebi diye bir şey yok çünkü aday olarak görmüyorum seni. Forum tarihinin belki de en çok banlanan kişisisindir. Moderatör, her şeyden önce üyelere örnek olmalıdır...

Sorun bu işte konu açmak ile alakası yok .

Açık konuşayım. Moderatör olmama sebebi diye bir şey yok çünkü aday olarak görmüyorum seni. Forum tarihinin belki de en çok banlanan kişisisindir. Moderatör, her şeyden önce üyelere örnek olmalıdır...

Sorun bu işte konu açmak ile alakası yok .
aga kime diyon bunları frank woods mu :D

Bu hafta yogun bir sinav haftasi geçirdim okulda, bu hafta biraz daha az sinavim var.. Ama yogun bir sinav haftasina ragmen kendimi ilk 3'te görmek beni çok mutlu etti.

Kariyerimin en büyük başarısı.Ve 4 gün banlıydım.Bu sonuç 3 günde yazıldı.
edit:takas aga coşmuşsun bravo :D.

Mod olmak isteyen arkadaşlara önerilerim :

1. Mod olmak isteyen arkadaş : Çok fazla mesaj veya çok fazla konu açmasına gerek yok. Yeteri sayıda mesaj veya konu açsa yeter. Yani her hafta abartıp 500 konu açmasına gerek yok. 100 konu açsa da olabilir.
2. Mod olmak isteyen arkadaş : Saygılı olması gerekir. Küfür etmemesi gerekir.
3. Mod olmak isteyen arkadaş : Yaptıklarıyla övülmelidir. Onu kendisi değil, başkalarının övmesi gerekir. Yani örnek davranışlarıyla işte bu mod olacak adam dedirtmesi lazım.
4. Mod olmak isteyen arkadaş : Tecrübesi olması gerekir. Nereden yanlış, nereden kar geleceğini bilmesi gerekir.
5. Mod olmak isteyen arkadaş : Forumdaki üyelerle iyi geçinmesi lazım. Gereksiz tartışmalara girmemesi lazım.
6. Bunları yapan kişi her türlü mod olur. Eninde ya da sonunda :)

EDİT : 7. Forumdaki aktifliği ile de dikkat çekmelidir :)

Son düzenleme: