23-29 Ocak 2012 En Çok Mesaj Yazan Üyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben girsemde farketmiyor :D.Aslında son aralar yinede Frank Woods olayı olmasa hakediyordum yine yada tartışma içerikli mesaj yazmasam ama ben modluk için düşüncelerimi saklamam :D
mod olmak istiyorsan şahsi düşüncem katılırsın katılmazsın bilemem ama biraz daha konu açmalısın:)

mod olmak istiyorsan şahsi düşüncem katılırsın katılmazsın bilemem ama biraz daha konu açmalısın:)

Konu açmamak ile alakası yok .Şu anda benim istatislikler her türlü rütbeye oluyor :D.Sorun ben kendi düşüncemi açık açık açıklamam tabi bu yine benim Şahsi düşüncem :D

Konu açmamak ile alakası yok .Şu anda benim istatislikler her türlü rütbeye oluyor :D.Sorun ben kendi düşüncemi açık açık açıklamam tabi bu yine benim Şahsi düşüncem :D

bende düşüncemi açık açık açıklıyorum :D hatta bunun içim bile tartıştık perşembe günü :D ama tüm üyelerle ilişkileri sıcak tutarım kolay kolay kimseyle kapışmam onlar ayrı bir artı katıyor :D

hayır sen takas mod olsun 3 haftadır ilk 3'te dedin bende ne alakası var dedim:)
sonra sen Frank Woods olmasa mod olmayı hakediyordum diyince bende mod olmak için tek mesaj olmaz biraz da konu aç dedim tabi bu benim şahsi fikrim uzatmaya gerek yok:)

hayır sen takas mod olsun 3 haftadır ilk 3'te dedin bende ne alakası var dedim:)
sonra sen Frank Woods olmasa mod olmayı hakediyordum diyince bende mod olmak için tek mesaj olmaz biraz da konu aç dedim tabi bu benim şahsi fikrim uzatmaya gerek yok:)
Xdragxx ben sana ne dedim onu anlamadın bana niye böyle açıklama yaptın

bak son kez anlatıyorum frankwoods olmasa modluğu hakediyordum dedin ben de şahsi fikrimi söylüyorum konu açman yetersiz bana göre biraz daha konu açmalısın dedim tabii ben admin felan değilim bu benim şahsi fikrim

:D nefret daha başka bi şey bizde frank woodsla pek uyuşmazdık ama ben ona rağmen hiç bi zaman saygısızlık yapmadım benden küçük olmasına rağmen 😉

Sorun o değil zaten bende diyorum şu anda beni seven üyeler yüzde 90 çıkar diyorum :).;Saygısızlık yaptığım burada benim tek bir üye yok sert cevaplar yazarım buda benim özüm düşüncemi net açıklamamdır başka birşey değildir :)

bak son kez anlatıyorum frankwoods olmasa modluğu hakediyordum dedin ben de şahsi fikrimi söylüyorum konu açman yetersiz bana göre biraz daha konu açmalısın dedim tabii ben admin felan değilim bu benim şahsi fikrim
Konu açmam ile alakası yok konu açmam gayet iyi