Bu konudaki 100 mesajında pek bir harikaymıṣ, buna bakar bakar uyurum ben ṣimdi
Aynen ben de okuyacağım.Konuyu okuyacağım daha. Okumaya diye girip sürekli yeni bildirim geldiği için ve sohbeti de anlamadığım dan daha okuyamadım
Okuyacağım umarım 😆
Kolay gelsin size @RüzgarGülü ben okudumAynen ben de okuyacağım.
32. sayfadan 45. sayfaya kadar okumam gerekiyor 😱
Hala okumadım 😆Aynen ben de okuyacağım.
Kafana geliyor boşşşşş viski şişesiiiHala okumadım 😆
Ben de 🙈Hala okumadım 😆
Herşey zamanındaKafana geliyor boşşşşş viski şişesiii![]()
Nihayet okudumAynen ben de okuyacağım.
Some Z kuşağı prablımsBöyle konuṣan kızlara bir tane patlatasım geliyor hep.. ayyy uyyy bu ne yahu normal konuṣsa ya bunlar![]()
Sezonun ilk mağlubiyetini almak ağır geldi..Parçalandılar![]()
GS, BJK'ye yenildi :/Kıyamam niye parçalandılar![]()
Erinç abinin 10 söylediğinden 9'unu ciddiye almamak gerektiğini sen benden daha iyi biliyorsun ama yine de seni tongaya düşürmüşsevdiği çocuk boynuz takmış![]()
Do you want a war, FB'li arkadaş?
Ezeli rakibiz ama kalpsiz de değiliz, işte en güzelGitme üstüne fazla bugün![]()
Tam sana kızmaya hazırlanıyordum ki bu mesajına ve GIF'e koptum![]()
@Royal_Highness
@RüzgarGülü nün masasını görünce ortama girişi
@Zeyno @Yakamoz-Asi @Mr.At @Angelica @HollyDemon ☾☆
Bakıyorum da gözün yollarda kalmış
@RüzgarGülü forumdaşım insanlık örneği göstermiş, @The_Erinch abi ve seni şoke etmiş orası ayrı tabiiBu gözler bunu da mı okuyacaktı.. bir FBli bir GSliyi teselli ediyor... vay be@RüzgarGülü @Royal_Highness ikiside R harfli nick bu arada
![]()
Seni aradık ama bulamadık nerdeyse Müge anlı ya çıkacaktıkNihayet okudumBaya uzun sürdü okuması ama çok keyifliydi ve baya güldüm
Emeklerinize ve çenenize sağlık@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Mr.At @serhatt
Some Z kuşağı prablıms
Sezonun ilk mağlubiyetini almak ağır geldi..
GS, BJK'ye yenildi :/
Erinç abinin 10 söylediğinden 9'unu ciddiye almamak gerektiğini sen benden daha iyi biliyorsun ama yine de seni tongaya düşürmüşÖyle bir şey yok, GS-BJK maçından dolayı öyle yazmışlardı
@The_Erinch @Yakamoz-Asi
Do you want a war, FB'li arkadaş?🤪🤪
Ezeli rakibiz ama kalpsiz de değiliz, işte en güzel
örneği
Tam sana kızmaya hazırlanıyordum ki bu mesajına ve GIF'e koptumHadi iyisin yırttın fırçadan
Bakıyorum da gözün yollarda kalmış@Zeyno
@RüzgarGülü forumdaşım insanlık örneği göstermiş, @The_Erinch abi ve seni şoke etmiş orası ayrı tabii![]()
Bayramın ilk iki günü yoğundumSeni aradık ama bulamadık nerdeyse Müge anlı ya çıkacaktık@The_Erinch
Eee her mesajda beni anarsan, sabah 750 tane bildirimle uyanırsın işte böyle 🤪🤪@Royal_Highness Bizim Çakma Queen konunun içinden geçmiş 🤭🤪😜
Heyecanla bekliyorum ❤️Yeni bölüm konukları şekilleniyor...
Süpriz konuklar gelecek, şimdiden en önlerde yerlerinizi ayırmaya başlayın 😁🤭😁🤭
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
En ön ve en ortayı Royal Highness'a yani Majesteleri'ne ayır please 👑Yeni bölüm konukları şekilleniyor...
Merakla bekliyorum aynen @Royal_Highness ön koltukları kardeşimle yerlerimizi alalım hemen kimse kapmadanYeni bölüm konukları şekilleniyor...