Kuru iftira.
senin parlakları karıştırma huyun aynı, eeee tabi kaç yüz tanesi aklında tabi karışırKuru iftira.![]()
Bu sahnede Firaz'ın durumu bozmadan devam ettirmesine hayran kaldım kıyamam 🥹#kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/VgdmGeaPNR
— büş. (@exoloji) March 28, 2025
Aaaa hoştttt diyorum. Bende hepsinin yeri ayrı. .sssenin parlakları karıştırma huyun aynı, eeee tabi kaç yüz tanesi aklında tabi karışır
Bu sahnede Firaz'ın durumu bozmadan devam ettirmesine hayran kaldım kıyamam 🥹#kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/VgdmGeaPNR
— büş. (@exoloji) March 28, 2025
güzel bir bölümdü.95. Bölüm Fragmanı
“Babam seni aldatıyor!”#KızılcıkŞerbeti 95. bölüm fragmanımız sizlerle.
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) March 28, 2025
Yeni bölümümüzle 4 Nisan Cuma 20.00’de @showtv’deyiz. pic.twitter.com/XSCZNMihE0
Dün o yoğunlukta ne ara izledin bölümü?güzel bir bölümdü.
Pembe çok ileriye gitti, o hatları yırtmasına ben bile çok sinir oldum.
Kadın aldatıldığını yeniden öğreniyor hala kimse yuvamı yıkamaz diyor. Bi ders al ve intikamını al be kadın
Nursema - Asude işbirliği gelsin artık.
İlk kısmını izlemiştim. Reklam girince foruma bakınınca geri açamadım bir daha. O kaybolduğum saat diliminde bir yandan iş yaparken açtım ve tamamladım.Dün o yoğunlukta ne ara izledin bölümü?
Gece kaybolduğunda mı tamamladın yoksa![]()
Maşallah, her zamanki gibi çok hızlısınİlk kısmını izlemiştim. Reklam girince foruma bakınınca geri açamadım bir daha. O kaybolduğum saat diliminde bir yandan iş yaparken açtım ve tamamladım.
Hızımı alamayıp Başka Bir günede baktımonunda ilk kısmına bakamamıştım
![]()
“Oğlumun seninle karşılaştığı güne lanet olsun!”#KızılcıkŞerbeti 95. bölüm 2. fragmanımız yayında.
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) March 31, 2025
Yeni bölümümüzle cuma 20.00’de @showtv’deyiz. pic.twitter.com/Qonq86MR6J
@serhatt teselliye ihtiyacı yok gayet güçlü biri o çatlaaa![]()
Kesin yapmıṣtır![]()
Aaaa hoştttt diyorum. Bende hepsinin yeri ayrı. .ss
İlk kısmını izlemiştim. Reklam girince foruma bakınınca geri açamadım bir daha. O kaybolduğum saat diliminde bir yandan iş yaparken açtım ve tamamladım.
Hızımı alamayıp Başka Bir günede baktımonunda ilk kısmına bakamamıştım
![]()
Maşallah, her zamanki gibi çok hızlısınBen Başka Bir Gün’ü öğle molamda atlaya atlaya izlemiştim, bakalım final nasıl olacak
![]()
aaaaaaaa aynı meloş teyzeyle serhatın hareketler demek ki karakteri onlardan ilham alıp yazmışlar95. Bölüm 2. Fragmanı
“Oğlumun seninle karşılaştığı güne lanet olsun!”#KızılcıkŞerbeti 95. bölüm 2. fragmanımız yayında.
Tamer ahahahahahahahahaa pic.twitter.com/xrVLNRzclN
— vasouii🫧 (@_marrvv) March 30, 2025
Kudur fesat.aaaaaaaa aynı meloş teyzeyle serhatın hareketler demek ki karakteri onlardan ilham alıp yazmışlar@ozmoturk @offensive @Zeyno @The_Erinch @12.Adam
Tamer ahahahahahahahahaa pic.twitter.com/xrVLNRzclN
— vasouii🫧 (@_marrvv) March 30, 2025
Kesin yapmıṣtır![]()
güzel bir bölümdü.
Pembe çok ileriye gitti, o hatları yırtmasına ben bile çok sinir oldum.
Kadın aldatıldığını yeniden öğreniyor hala kimse yuvamı yıkamaz diyor. Bi ders al ve intikamını al be kadın
Nursema - Asude işbirliği gelsin artık.
Dün o yoğunlukta ne ara izledin bölümü?
Gece kaybolduğunda mı tamamladın yoksa![]()
Meloş teyzenin aklı yapamadıklarında kalmış95. Bölüm 2. Fragmanı
“Babanızın bu kadınla ilişkisi var!”#KızılcıkŞerbeti 95. bölüm 3. fragmanımız yayında. 🔥
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) April 3, 2025
Yeni bölümümüzle yarın akşam 20.00'de @showtv'deyiz. pic.twitter.com/R2zdUdxHeV
Pembeye gurur gelmiş95. Bölüm 3. Fragman
“Babanızın bu kadınla ilişkisi var!”#KızılcıkŞerbeti 95. bölüm 3. fragmanımız yayında. 🔥
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) April 3, 2025
Yeni bölümümüzle yarın akşam 20.00'de @showtv'deyiz. pic.twitter.com/R2zdUdxHeV
O ne biçim tokat olmuş öyle Abdullah Beyeİzleyicilerin içinin yağının eridiği bir fragman olmuş@Dosi
Aman ne gururu. Metresi kovup kocası ile mutlu evliliğe devam etmek isteyecektirPembeye gurur gelmiş![]()
Eski metres varken de böyle yapmış mıydı, Apo’ya ilk kez tokat atıyor herhalde?O ne biçim tokat olmuş öyle Abdullah Beye
Aman ne gururu. Metresi kovup kocası ile mutlu evliliğe devam etmek isteyecektir![]()
Dövme oldumu hatırlamıyorum. O kadar bölüm olmuş. İttirme falan olmuştu ama sanki düşen PembeydiEski metres varken de böyle yapmış mıydı, Apo’ya ilk kez tokat atıyor herhalde?Alev’i de dövdü mü Pembe
![]()