hadsizler.ssApo'nun yediği tokattan sonra ben🥳
ben bu intikam kırmızısını bi yerden hatırlıyorum sanki https://t.co/YQHQU1Tapd pic.twitter.com/P9a6krjVAZ
— toprak (@toprakshyy) April 3, 2025
Bunun kafa gidik değil miydi iyi gömmüş lafı kart zamparaya
apo'yu bir tur da sönmez gömdü keyiflendik #kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/i8cxJkm72J
— ferhunde (@ferhundere) April 4, 2025
İşine geldiğini hatırlıyor işine gelmediğini hatırlamıyor.Bunun kafa gidik değil miydi iyi gömmüş lafı kart zamparaya
apo'yu bir tur da sönmez gömdü keyiflendik #kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/i8cxJkm72J
— ferhunde (@ferhundere) April 4, 2025
Eeeee bu hastalık değil ki bu @Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @DarkLegenD @RüzgarGülü @Mr.At @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @12.Adam da böyleİşine geldiğini hatırlıyor işine gelmediğini hatırlamıyor.![]()
@Dosi ile @Angelica konuk olmuş diziye hiç söylemedinİşine geldiğini hatırlıyor işine gelmediğini hatırlamıyor.![]()
Asude senin gibi bir kadına şu tiplerle takılmak yakıştı mı? O beğenmediğin Pembe bile bunların yanında kültür ateşesi gibi kalır. #kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/ELfAfYzAOF
— ademin kaburgası (@evagreenm) April 4, 2025
Apo'nun yediği tokattan sonra ben🥳
Akşamki planım değişti.
Bu akşam keyifle diziye bakarım. Tokat sahnesini ve Nursema’nın Asude ile sahnelerini izleyelim bakalım.
inş. anası ile birlikte kovulur
— Doğukan Güngör (@dogukanngungor7) April 6, 2025
Hoşttt yolarım seni!!!inş. anası ile birlikte kovulur@serhatt @Yakamoz-Asi @offensive @Bully @Angelica @Royal_Highness @Zeyno @12.Adam
— Doğukan Güngör (@dogukanngungor7) April 6, 2025
Aaaaa içindeki Nilay ortaya çıktı 😱Hoşttt yolarım seni!!!
aaa o bayram ziyaretinde olmak için @Yakamoz-Asi yi zehirlemiş dediler senin için
bayramdan bayrama görüştüğümüz kuzenle aramizdaki samimiyet
— berry (@straub3rryy) April 5, 2025
pic.twitter.com/EuNvXDGJ6N
Seni zehirlerim.aaa o bayram ziyaretinde olmak için @Yakamoz-Asi yi zehirlemiş dediler senin için
bayramdan bayrama görüştüğümüz kuzenle aramizdaki samimiyet
— berry (@straub3rryy) April 5, 2025
pic.twitter.com/EuNvXDGJ6N
Bayılıyorum bu müziğe.bu müzikle daha iyi olmuş
ayyy bu dizideki torpiller de @offensive in kudurukluğunu geçtiBayılıyorum bu müziğe.![]()
Işıl karakterini oynayan oyuncu Kızılcık Şerbeti senaristinin son 3 dizisinde de oynamış.
— Şevket Tekin (eski) (@sevkettekin34) April 6, 2025
Yorumu size bırakıyorum ;) pic.twitter.com/bHmonyEUEr
Ömer'de torpilli o zaman.ayyy bu dizideki torpiller de @offensive in kudurukluğunu geçti
Işıl karakterini oynayan oyuncu Kızılcık Şerbeti senaristinin son 3 dizisinde de oynamış.
— Şevket Tekin (eski) (@sevkettekin34) April 6, 2025
Yorumu size bırakıyorum ;) pic.twitter.com/bHmonyEUEr