Kuru iftira.
senin parlakları karıştırma huyun aynı, eeee tabi kaç yüz tanesi aklında tabi karışırKuru iftira.![]()
Aaaa hoştttt diyorum. Bende hepsinin yeri ayrı. .sssenin parlakları karıştırma huyun aynı, eeee tabi kaç yüz tanesi aklında tabi karışır
güzel bir bölümdü.
Dün o yoğunlukta ne ara izledin bölümü?güzel bir bölümdü.
Pembe çok ileriye gitti, o hatları yırtmasına ben bile çok sinir oldum.
Kadın aldatıldığını yeniden öğreniyor hala kimse yuvamı yıkamaz diyor. Bi ders al ve intikamını al be kadın
Nursema - Asude işbirliği gelsin artık.
İlk kısmını izlemiştim. Reklam girince foruma bakınınca geri açamadım bir daha. O kaybolduğum saat diliminde bir yandan iş yaparken açtım ve tamamladım.Dün o yoğunlukta ne ara izledin bölümü?
Gece kaybolduğunda mı tamamladın yoksa![]()
Maşallah, her zamanki gibi çok hızlısınİlk kısmını izlemiştim. Reklam girince foruma bakınınca geri açamadım bir daha. O kaybolduğum saat diliminde bir yandan iş yaparken açtım ve tamamladım.
Hızımı alamayıp Başka Bir günede baktımonunda ilk kısmına bakamamıştım
![]()
@serhatt teselliye ihtiyacı yok gayet güçlü biri o çatlaaa![]()
Kesin yapmıṣtır![]()
Aaaa hoştttt diyorum. Bende hepsinin yeri ayrı. .ss
İlk kısmını izlemiştim. Reklam girince foruma bakınınca geri açamadım bir daha. O kaybolduğum saat diliminde bir yandan iş yaparken açtım ve tamamladım.
Hızımı alamayıp Başka Bir günede baktımonunda ilk kısmına bakamamıştım
![]()
Maşallah, her zamanki gibi çok hızlısınBen Başka Bir Gün’ü öğle molamda atlaya atlaya izlemiştim, bakalım final nasıl olacak
![]()
aaaaaaaa aynı meloş teyzeyle serhatın hareketler demek ki karakteri onlardan ilham alıp yazmışlar