Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Yoo hakkı neyse onu diyorum daima. Simge’ye Icardi nedeni ile gıcık kapıyorum bende :A

Bizde ilk gün maaş her zaman yok olur 1 günlük. Diğer günler %80 verilir.
Yani evde kalınca 1 günlük maaştan olacağım diğer günler kesinti olacak :A
Aynen aynen nedense daha önce övdüğünü görmedik Mine olsun Simge olsun abartı derdin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen aynen nedense daha önce övdüğünü görmedik Mine olsun Simge olsun abartı derdin :A
Mine’ye diziden dolayı sempatim var her ne kadar kötü karakter olup çoğu zaman donuk olsada :A
Yok Simge senden önce forumdakilerin abartısından dolayı o mevzu olunuyor. Top10 listesinde listeme çok sık aldım kendisini :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Mine’ye diziden dolayı sempatim var her ne kadar kötü karakter olup çoğu zaman donuk olsada :A
Yok Simge senden önce forumdakilerin abartısından dolayı o mevzu olunuyor. Top10 listesinde listeme çok sık aldım kendisini :A
Hadi hadi mosi siz kızlar bir kızı övelim hemen kıskanıyorsunuz geninizde var bu :A
Abartı mı neresi abartı be

simge-sagin-dan-280-bin-tl-masraf-4942.jpg

Hele 2012-2019 arası çok farklı güzelliği vardı gerçekti her şey..

• Güldürdün
Yoo hakkı neyse onu diyorum daima. Simge’ye Icardi nedeni ile gıcık kapıyorum bende :A

Bizde ilk gün maaş her zaman yok olur 1 günlük. Diğer günler %80 verilir.
Yani evde kalınca 1 günlük maaştan olacağım diğer günler kesinti olacak :A
Bizde sabit maaş olduğu için öyle bir durum yok, senin durum farklı tabii :A

Olsun artık şu koşullarda dinlenmek paradan daha önde :A Önce hastalık geçmeli, para her zaman kazanılır :A

• Güldürdün
Hadi hadi mosi siz kızlar bir kızı övelim hemen kıskanıyorsunuz geninizde var bu :A
Abartı mı neresi abartı be

simge-sagin-dan-280-bin-tl-masraf-4942.jpg

Hele 2012-2019 arası çok farklı güzelliği vardı gerçekti her şey..
Şarkı yarışmalarındaki abartılardan bahsediyorum. Neyseki benim oy ile şampiyonluktan olmuştu :A
------

Bizde sabit maaş olduğu için öyle bir durum yok, senin durum farklı tabii :A

Olsun artık şu koşullarda dinlenmek paradan daha önde :A Önce hastalık geçmeli, para her zaman kazanılır :A
Bizimde maaş sabit ama işte değişiklik oluyor :A
Sistemlerimiz çok farklı normaldir :A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: Bully and xdragxx
Şarkı yarışmalarındaki abartılardan bahsediyorum. Neyseki benim oy ile şampiyonluktan olmuştu :A
------

İyi halt yemişsin. Simge'nin sesine rakip ses de yok Allah adına kimi birinci yaptınız ya

• Güldürdün
------

Sen bazen gittiğin gün kadar para kazanıyorsun, gitmediğin gün kadar para kaybediyorsun falan :A Bizde tam sabitlik söz konusu :A

Sistemlerimiz farklı elbet :A Hangisi iyi hangisi kötü tartışılır :A

• İlginç
İyi halt yemişsin. Simge'nin sesine rakip ses de yok Allah adına kimi birinci yaptınız ya
Final bunlardı :A

------

Sen bazen gittiğin gün kadar para kazanıyorsun, gitmediğin gün kadar para kaybediyorsun falan :A Bizde tam sabitlik söz konusu :A

Sistemlerimiz farklı elbet :A Hangisi iyi hangisi kötü tartışılır :A
Yoo para sabit ama gitmediğin gün tam para alamazsın bu normal. Yoksa suistimal yapılır :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Bully and xdragxx
Puahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahahaha
Nezle sesli Mabel'i birinci yaptırmışsın bravo sana
3e katlamış senin şarkıyı :A ayrıca o dönem Mabel’in beğendiğim tek şarkısıydı. Ben isme değil şarkıyı oyluyorum. Simge fazla abartılıyordu. Şarkıya değil güzelliğine yorum yapılıp oy veriliyordu.
Ben o dönem Ankaradaydım. Tatilde foruma girme huyum yoktu. Bi bakınayım dedim şansıma son saatlerdi ve eşitlikti. Noktayı koydum :Z

• Olmamış
Reactions: xdragxx
Final bunlardı :A

------

Yoo para sabit ama gitmediğin gün tam para alamazsın bu normal. Yoksa suistimal yapılır :A
Maaş sabit ama bazen fazladan para kazanma durumların oluyor diye aklımda kalmış :A

İşte o da katı İsveç farkı :A Türkiye suistimallere açık bir ülke, İsveç’te izin vermezler adama :A

• Güldürdün
Maaş sabit ama bazen fazladan para kazanma durumların oluyor diye aklımda kalmış :A

İşte o da katı İsveç farkı :A Türkiye suistimallere açık bir ülke, İsveç’te izin vermezler adama :A
Bu ara zaten parasal konularda durumlarım karışık :A ilerde netleşinde çıtlatırım sana:A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bu ara zaten parasal konularda durumlarım karışık :A ilerde netleşinde çıtlatırım sana:A
Bu aralar hem maddeten (Türkçe doğru kullanımı buymuş ama hoş bir kelime değil) hem manen bazı sıkıntılar yaşıyorsun ama atlatacaksın inşallah :A Aynen çıtlatırsın netleşince :A

• Güldürdün
Bu aralar hem maddeten (Türkçe doğru kullanımı buymuş ama hoş bir kelime değil) hem manen bazı sıkıntılar yaşıyorsun ama atlatacaksın inşallah :A Aynen çıtlatırsın netleşince :A
kelimelerden bir şey anlamadım. Maddi ve manevi demek herhalde :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Uyku konusunda problem olmuyor. Tam tersi çok kötü gün geçirince bazen unutmak için erken uyurum.

Rapor yok. Pazar gecesi mesaj atarım iyi değilim gelmeyeceğim derim. Hangi gün gideceksem 1 gün öncesi haber edeceğim:A

Bizde 1 hafta gitmeme hakkın var. Uzarsa doktor raporu istenir.

Yakışıklı olan xdragxx mi? :A

Bize o anı ilan edersen olacaklara katlanmalısın :A
Evet. :bhr:

• Güldürdün
Aklıma bir anı geldi ya la.
Sene Mayıs 2016 o dönem de bir etkinliğe Ece Seçkin gelecekti sonra geldi mi gelmedi mi bilmiyorum dönemin kız arkadaşı bu senin bildiğin değil başka ama gidelim mi demişti konu açıldı 150 liraydı bilet :A
Benim cevap da Ece Seçkin o kadar etmez Simge olsa 300 de verirdim sorun da yok demiştim...

Tabii ki bu sonra kıskanma krizine girmişti ya ondan değil be sesi güzel diye desem de inandıramadım tabii 3 gün tavır almıştı ne zaman bir şey desem Simge'ye söyle o yapsın diyordu...

Benim Simge aşkı çok eskilere dayanır yani tee bu dönemki şarkılardan :A
Kaç senesine ait bu? Tanıdık müziği. Simge çok dinlediğim bir isim değildi. Kendisinin Mış mış mı ne o dönem forumda tanımıştım.

Şarkı iyiymiş bu arada.

Simge’nin iki beğendiğim şarkısı bu ve daha ilk sıralarda benim için. Son dönemde Yakışıklıda en iyiler arasına girdi.

Bu alana bir cevap yazın...

Forum İstatistikleri

Konular
174,752
Üyeler
8,534
Son Üye
Ptonewna