Bir anda bir sürü mesaj yazıldı normaldirAynen, soru sorulmuyor diyor da şu ortamda soru sorulması zaten sağlıklı olmazHepsini atlar. Bu muhabbet bittiğinde gelsin sorular
![]()
Bir anda bir sürü mesaj yazıldı normaldirAynen, soru sorulmuyor diyor da şu ortamda soru sorulması zaten sağlıklı olmazHepsini atlar. Bu muhabbet bittiğinde gelsin sorular
![]()
Hiçbir şey
Çünkü 6272772 kere mosiye takıl, mosiyi sor. Mosi mosi mosi deyip durdunSen de hemen her şeyi kendine çek zaten![]()
Ciddiyim bu arada dosi>xdragxx diyorsa işim olmaz kendisiyle ve demeye devam ediyor...Çünkü 6272772 kere mosiye takıl, mosiyi sor. Mosi mosi mosi deyip durdun
Mevzuda xdragxx Dosi mevzusu çünkü![]()
İma etme isim ver.Boşver o biliyor neyse konusuna daha fazla prim vermeyeceğim yeni kankaları coştursun.
Niye ben senin rakibin miyim? Sevmediğin bir üye miyim?Ciddiyim bu arada dosi>xdragxx diyorsa işim olmaz kendisiyle ve demeye devam ediyor...
Konunun senle alakası yokNiye ben senin rakibin miyim? Sevmediğin bir üye miyim?
Ulvi fanı mısın?Senin fox kanalını sevdiği ve yabancı ve yerli dizi izlemeyi sevdiğini biliyorum.Seninle pek bir ortak yönümüz olmadığı için aklıma pek birşey gelmiyor açıkçası.
Yani senin hakkında 1928291891919919272817287182717177188171881 tane olumlu güzel mesaj yazıp 1 tane tersi olunca ortalığı ayağa kaldırdın yazıkKonunun senle alakası yok
Yok xdragxx ile kardeşiz yok kavruk falan diyip durduk yere Dosi>xdragxx diye bana taş attı...
Bana şu an müsait değilim, depresyondayım deseydin olaylar çığırından çıkmazdı….Konunun senle alakası yok
Yok xdragxx ile kardeşiz yok kavruk falan diyip durduk yere Dosi>xdragxx diye bana taş attı...
Evet ben böyle biriyim 1 yanlış tüm doğruları götürürYani senin hakkında 1928291891919919272817287182717177188171881 tane olumlu güzel mesaj yazıp 1 tane tersi olunca ortalığı ayağa kaldırdın yazık
Yav he yav heBana şu an müsait değilim, depresyondayım deseydin olaylar çığırından çıkmazdı….
O diziyi diri tutan Zuhal'di bence. Sence? O gidince tadı tuzu gitti dizinin.
Kiminle ? 😱Yalnız bende bağ koparacağım gibi.
Neyse burda
![]()
Yalnız bende bağ koparacağım gibi.
Neyse burda
![]()