Ben önden hazır etmem. Spontane gelişirGelecek ay konuk yok mu ben vardır diyordum yoksa olur![]()
İlk kez katılacakları alıyorum ilk etapta.
Tamamdır Nisan ayının herhangi bir haftası seni alırız. Karar veriliriz zamanı gelince
Ben önden hazır etmem. Spontane gelişirGelecek ay konuk yok mu ben vardır diyordum yoksa olur![]()
Erdim bile rüyada gibiyim.Senin iṣine gelmiṣ sanki?
------
Aykut da Aykut diye diye aylarca yedi bizi ṣimdi muradına erdi mi emin değilim![]()
Hollydemon’un sorusuna cevap vermemişsin sanırım, 35. mesajGeldi gelmez olur mu bana soru gelmiyor ki napayım insanları mı dürteyim?![]()
Bilmediğin şeye neden evet dedin pekiNe bilim sen sordun![]()
Tamamdır neyse ben kaçayım sınav haftam bir uğrayım çıkayım dedim 1 buçuk saattir burdayım oruç falan derken bir düzen kurdum kendime daha bozmayayımBen önden hazır etmem. Spontane gelişir.
İlk kez katılacakları alıyorum ilk etapta.
Tamamdır Nisan ayının herhangi bir haftası seni alırız. Karar veriliriz zamanı gelince![]()
Kafa mı buluyon sen deBilmediğin şeye neden evet dedin peki![]()
Şu adamla benim adımı yan yana anmayın artık yeni kankalarıyla takılsın bırakın...@xdragxx sarhoşluğu yaşıyor ondan![]()
Delirdim…Kafa mı buluyon sen de![]()
Kimmiş o yeni kankaLARIŞu adamla benim adımı yan yana anmayın artık yeni kankalarıyla takılsın bırakın...
Boşver o biliyor neyse konusuna daha fazla prim vermeyeceğim yeni kankaları coştursun.Delirdim…
Bi bakayım gerçekten müsait misin
------
Kimmiş o yeni kankaLARI
Aynen, soru sorulmuyor diyor da şu ortamda soru sorulması zaten sağlıklı olmaz@xdragxx sarhoşluğu yaşıyor ondan![]()
Yo yo maAykut diyince aklına gelen 10 kelime @12.Adam
Lafın banada galiba. Bende selamı sabahı keserim bu durumdaBoşver o biliyor neyse konusuna daha fazla prim vermeyeceğim yeni kankaları coştursun.
Sen de hemen her şeyi kendine çek zatenLafın banada galiba. Bende selamı sabahı keserim bu durumda![]()