Hesabı Kim Ödemeli ?

iyi ki 1 saat yalnız bıraktım sizleri... :F:F:F

@phoebebuffay aynı paralellikte düşünüyoruz.

@xdragxx bu işin 80 -90. kalmadı artık..

Bana kalsa ilk buluşmada bile neden erkek ödüyor onu bile anlamam ama. hadi oda bizden olsun diyelim.

İşte böyle kızlar zaten niyetini belli eder sürekli şuraya gidip şuraya gidip lüks yerlere para harcatmaz da bu tarz kızlara da zaten erkek hesap ödemekten gocunmaz. Hatta bir erkek çok fazla hesabı bölüşelim muhabbeti yapıyorsa bence o kızı o kadar sevmeme ihtimali de mevcuttur diye düşünüyorum. Ha benim gibi en azından şu an para harcamak istemiyorsanız o dönemlerde bu işlere girmeyin zaten :A
Öğrenciyken bir öğrenciye oranla lüks mekana 1 götürürdüm 2 götürürdüm üçüncüsünde aşkım biz öğrenciyiz sen ne yapıyorsun derdi mesela benimkiler :A
%100 razı değilim hepsinden ama bu konularda iyi kızlardı bence.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Eee gerçekler öyle. Eğitim ve kültür seviyesi vs açısından birbiriyle aynı ya da yakın seviye olan bir çiftte aileden özel bir durum yoksa gelirler de benzer seviyededir. Sen zengin değilsen dışarıda niye bütün hesapları sen ödeyeceksin ki? :A Düzenli olarak iyi mekanlara gitseniz, yeme içme vs ekonomik olarak seni vurur zaten. Yoksa bir cafede aldığın iki kahveyi sen ödemişsin ya da o ödemiş bir önemi yok. :A

Evlendin diyelim, kiraya çıkacaksın, ev döşeyeceksin, eve bir şey alacaksın vs. orada da ortaklaşmak gerekmeyecek mi? Eve yeni fırın alacaksınız mesela, enayi gibi her şeyi sen mi ödeyeceksin? :A Senin o düşünce kültürü 1980'lerde, erkeğin çalışıp kadının çalışmadığı aile yapısında kaldı, bence yenile düşünce yapını. :A

İṣte bu iṣte bu :A :Z @xdragxx

Herkes kendi ödesin hesabını :ok: Nasılsa ileride ilişkileri evliliğe gidince kadın bunun acısını erkekten kat be kat çıkarır gerisini onlar düşünsün :A :A
bak sen..... diyorsun ki..flört ederken benden çıkanları evlendiğinde misli misli geri alırım :bilmem: :bilmem: :bilmem:

Ekli dosyayı görüntüle 133734

Buyrun Konuya Gelin Bakalım...

Öyle. @Mr.At ın profilini işgal etmek olmaz...

İlişkilerde hesabı kim öder?

Kim ödemeli..

Özlelikle bayan üyelerimizdende yorum rica ederim.

İlk zamanlar erkek öder, sonra sıra sıra öderler. :D Net. :D

Ben hesabı erkek ödemeli kısmının tarihi öncesinde kaldığını düşünenlerdenim.
Tamam ilk buluşmada belki ama sürekli her yediğimizi,içtiğimizi. neden ben ödeyeceğim ???
------

yaaaa de git...
alman usülünün nesi komik.

hayat müşterek.. yiğitliğie. bk sürdürmemek için son kuruşa kadar harcamak..
ahhh tatlı yiyelim aşkım
ahhhhh. kahve içelim aşkım..
ahhhhh piza yiyelim aşkım
ahhhhhh. dondurma alalım aşkım...

all aşkım alll .. nererye kadar.
Senin niye evde kaldığın belli oldu. :A

Sedef benim yazdıklarımdan bu sonucu mu çıkardın cidden :A
Benim tüm hesabı erkek öder dediğim bir mesaj yok ki. Diyorum ki bir yemeğe çıktık mesela o yemeği ben öderim. Yemek sonrası kahvedir, tatlıdır kadın öder. Genelde bu şekilde yürütürüm yeri geldiği zaman da karşı taraf yemeği öder. Yani %70lerde erkek ağırlıklı bir durumdan söz ediyorum %100 diye bir şey demedim...
Ben Alman usulüne karşıyım bir gün ben öderim diğer gün kadın ödere karşıyım aslında. Bu işleri düşünmemek lazım random bir şekilde devam edilmeli ve erkeğin ağırlığı 0.75lerde kadının ağırlığı 0.25 olmalı bu tür durumlarda diyorum :A

Evlilik konusu zaten başka bir şey. Beraber yuva kuruyoruz kimde ne varsa ortaya koyar ona göre ev dizilir, kira ödenir evlilikte de erkek tüm parasını harcar kadın dediğin maaşına dokunmaz mı diyorum ben :A
Yani ben biraz daha büyük düşündüğüm için öyle konuştum. Benim hesabı erkeğin ödediği senaryodaki hesap 200-250 TL'lik AVM yemek katında yenen fast food hesabı değildi. :A

Ee bir yerde ortaklaşmak gerekiyor illaki. Benim yorumum oraya çıkıyor. Sen her yemekte 3'ün 5'in hesabını yapıcaz direkt erkek ödemeli dersen, başka yerlerde 3'ün 5'in hesabı gerekince ne yapacaksına geliyor olay. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ben erkeğimin benden üstün olmasını isterim her konuda, yanlış anlaşılmasın maddiyat ile sınırlı değil ama erkek masaya yumruğunu vuracak!!!!
şimdi burada maddiyat konuşmak lazım.
diğer konularda haklılık payın olabilir.

konunun içeriğinde maddi olaylarda.. senden üstün olacam diye herşeyin benden çıkması mı gerekiyor.

mesela partnerin..serhat bu seferde senden olsun dediğinde... aaaaa ne diyorsun sen bee deyip masayı mı terk edeceksin :A:A:A

Yani ben biraz daha büyük düşündüğüm için öyle konuştum. Benim hesabı erkeğin ödediği senaryodaki hesap 200-250 TL'lik AVM yemek katında yenen fast food hesabı değildi. :A

Ee bir yerde ortaklaşmak gerekiyor illaki. Benim yorumum oraya çıkıyor. Sen her yemekte 3'ün 5'in hesabını yapıcaz direkt erkek ödemeli dersen, başka yerlerde 3'ün 5'in hesabı gerekince ne yapacaksına geliyor olay. :A
Eeee senin dediğin daha absürt :A
Madem lüks bir yere tek başına götürecek gücün yok hiç götürme lüks mekana gidip Alman usülü ödemek daha saçma bence :A
------

Ben erkeğimin benden üstün olmasını isterim her konuda, yanlış anlaşılmasın maddiyat ile sınırlı değil ama erkek masaya yumruğunu vuracak!!!!
Helal olsun Serhat konuş :A
O ne prenses gibi erkek dimi :A

• Harika
Reactions: serhatt
şimdi burada maddiyat konuşmak lazım.
diğer konularda haklılık payın olabilir.

konunun içeriğinde maddi olaylarda.. senden üstün olacam diye herşeyin benden çıkması mı gerekiyor.

mesela partnerin..serhat bu seferde senden olsun dediğinde... aaaaa ne diyorsun sen bee deyip masayı mı terk edeceksin :A:A:A
Elbette öyle bir şey yapmam, karşımdakini çözmüş olacağım için onun ağırlığını zaten biliyor olacağım ve gidip o hesabı paşa paşa ödeyeceğim. :A

Bunu ben demiyorum bunlar kimsenin şuan asla yapmam deyip te ilerde yapacakları, gerçekçi düşünmek gerek yani :A Karılarına da Alman usulü hesap ödeyelim demezler her halde erkekler :A
evlilik olayı farklı ama sedefin dediği gibi..
ekonomik özgürlüğün ,bir gelirin varsa..
her seferinde de evli olsanda. hesap sırasında ben bir rujumu tazeleyem demezsin sanırım

Eeee senin dediğin daha absürt :A
Madem lüks bir yere tek başına götürecek gücün yok hiç götürme lüks mekana gidip Alman usülü ödemek daha saçma bence :A
------

Helal olsun Serhat konuş :A
O ne prenses gibi erkek dimi :A
Aaa hiç hoşlanmam öylesi erkolardan. Erkek dediğin elini cebine atmaktan çekinmeyecek keza karşısındaki de çekinmeyecek. Yani bir aktivite yapıldığında karşısındakinin elini cebine atacağından şüphesi olmamalı bunu demek istiyorum. Şüphem yoktur ama yeri gelir ben öderim, ben ödemesem de bilirim ki karşımdaki halleder işi. Bir nevi güven duygusu.

• Beğendim
Reactions: xdragxx

Forum İstatistikleri

Konular
173,582
Üyeler
8,492
Son Üye
alicetinakbayrak