- Reaksiyon puanı
- 60,157
- Puanı
- 1,060
Evet yakışmamış.Hemen ilk kavgada çocuk gibi küstü.
Şaşırtan bir mesaj
‘Yeni kankaların’ falan demiş. Halbuki 12.Adam’ın en değerlisi kendisi, bu apaçık ortada.
Evet yakışmamış.Hemen ilk kavgada çocuk gibi küstü.
Şaşırtan bir mesaj
Ben sana nerde odun dedim?Diyorum ki odun dediğin adam şu hayatında gördüğün en odun olmayan erkektir anlamazsın ama boşverSiz odun olmamayı başka şeylerle karıştırdığınız için...
Onunu odun diye okumuşum da olsun cevaplarım iyiydiBen sana nerde odun dedim?ondan ne alaka dedim ya.
Özür dileyeceğine ne diyor.Onunu odun diye okumuşum da olsun cevaplarım iyiydi![]()
Cıvıklıkta ikimiz gibi olun.Onunu odun diye okumuşum da olsun cevaplarım iyiydi![]()
Konu Mosi > kavruk dememden dolayı
@12.Adam benide sevdiği için Aykut trip attı yeni kankalarınla takıl dedi ona![]()
Konu Mosi > kavruk dememden dolayı
Tamam lan o zaman Ulvi bu saatten sonra senin yerin mosinin yanı daha da muhatap olma benle sana verdiğim emeklerle bağkurdan emekli olurdum..
12.Adam yeni kankalarınla takıl sen hadi abicim...
Hala devam ediyor görüyorsunuz. O zaman Ceva ve Ulvilik bitti mosiyle Heidi ve dedesi gibi takılın ne diyim....
Şu an bir hobin var mı?Konu Mosi > kavruk dememden dolayı
Mesajlarıma yanıt vermediğinden dolayıPeki sence niye öyle onu açıkla bari![]()
YokŞu an bir hobin var mı?![]()
Aslında bunu zamanında iyi açıkladım. @12.Adam Aykut Aykut diye dolanırken @xdragxx ona görüldü atıp aylarca cevap vermedi. O da kırılmış olmalıki bir mesajda Dosi>xdragxx yazmıştı. Bunu konuşmuştuk ve üzerinden 72772872 gün geçti. Aykut’un tribi yine tetiklendi.Peki sence niye öyle onu açıkla bari![]()
Bir soru daha sordum gelmedi mi bildirim?Mesajlarıma yanıt vermediğinden dolayı
------
Yok
Gelmedi galibaBir soru daha sordum gelmedi mi bildirim?
Sen ne ara beni bu kadar kıskanır oldun 12.Adamdan?Hala devam ediyor görüyorsunuz. O zaman Ceva ve Ulvilik bitti mosiyle Heidi ve dedesi gibi takılın ne diyim....
Benim hakkımda ne düşünüyorsun demiştim?Gelmedi galiba