![]()
Kavga var dediler geldik, bu şekil takipteyiz![]()

------
Sen kiminsin peki?Girme aramıza mosi 12.Adam benimdir ben yokken yapmış bir hata yoksa xdragxx>Dosi olduğunu o da biliyor![]()
![]()
Sen kiminsin peki?Girme aramıza mosi 12.Adam benimdir ben yokken yapmış bir hata yoksa xdragxx>Dosi olduğunu o da biliyor![]()
Sen değiştin yıllar aramıza bazı mesafe koydu gibi.Girme aramıza mosi 12.Adam benimdir ben yokken yapmış bir hata yoksa xdragxx>Dosi olduğunu o da biliyor![]()
Cevahir ulvi sesleri kafamda canlanıp okuyorum şu yorumlarıGirme aramıza mosi 12.Adam benimdir ben yokken yapmış bir hata yoksa xdragxx>Dosi olduğunu o da biliyor![]()
Ben seninim ben onunun ben şununum ben herkesinim sadece beni anlayın yeter![]()
------
Sen kiminsin peki?![]()
İzle izle aşırı keyifli , yoldaşlarında bile bulamazsın böyle düello onlar anca hava gazı![]()
Tamam lan o zaman Ulvi bu saatten sonra senin yerin mosinin yanı daha da muhatap olma benle sana verdiğim emeklerle bağkurdan emekli olurdum..Sen değiştin yıllar aramıza bazı mesafe koydu gibi.![]()
Onu Allah bilir.![]()
------
Sen kiminsin peki?![]()
Bence sen onunsun sadece, seni tek çeken oBen seninim ben onunun ben şununum ben herkesinim sadece beni anlayın yeter![]()
Aldın mı babayı @xdragxxBence sen onunsun sadece, seni tek çeken o![]()
![]()
------
Sen kiminsin peki?![]()
Bu ikilinin kavgası için tüm planlarımı iptal ettimİzle izle aşırı keyifli , yoldaşlarında bile bulamazsın böyle düello onlar anca hava gazı![]()
öyle bir bomba patlatırımki kim kime ayıp etmiş ortaya çıkarTamam lan o zaman Ulvi bu saatten sonra senin yerin mosinin yanı daha da muhatap olma benle sana verdiğim emeklerle bağkurdan emekli olurdum..
Odun muyum hayatında benim gibi erkek mi gördün senBence sen onunsun sadece, seni tek çeken o![]()
Allah aşkına patlatırır mısın ?öyle bir bomba patlatırımki kim kime ayıp etmiş ortaya çıkar![]()
Hemen ilk kavgada çocuk gibi küstü.Bu ikilinin kavgası için tüm planlarımı iptal ettimYılların birikmişliği var tabii, döksünler bakalım içlerini güzelce
![]()
Tamam lan o zaman Ulvi bu saatten sonra senin yerin mosinin yanı daha da muhatap olma benle sana verdiğim emeklerle bağkurdan emekli olurdum..
Anlamadım ne alakaOdun muyum hayatında benim gibi erkek mi gördün sen![]()
Birisinin kalbi kırılır gerek yokAllah aşkına patlatırır mısın ?![]()
Yok mesajı genel olarak anlamadımÇok alaka![]()
Benim mi ?Birisinin kalbi kırılır gerek yok
------
Yok mesajı genel olarak anlamadım![]()
Diyorum ki odun dediğin adam şu hayatında gördüğün en odun olmayan erkektir anlamazsın ama boşverBirisinin kalbi kırılır gerek yok
------
Yok mesajı genel olarak anlamadım![]()