Zıkkım iç dkdjdjddkjd
------
Harbi mi? 52 diyelimÇok az olmuş be, 5-8 daha yukarı çık![]()
Zıkkım iç dkdjdjddkjd
Harbi mi? 52 diyelimÇok az olmuş be, 5-8 daha yukarı çık![]()
Aykut’tan yaşça küçüğüm. Dolayısıyla sendendeZıkkım iç dkdjdjddkjd
------
Harbi mi? 52 diyelim![]()
Yıllardır niye senden büyüğüm diyordun o zamanAykut’tan yaşça küçüğüm. Dolayısıyla sendende![]()
Aykut’tan yaşça küçüğüm. Dolayısıyla sendende![]()
Şartlar onu gerektirdiYıllardır niye senden büyüğüm diyordun o zaman![]()
Gizem yaratma mosi cidden benden küçük müsünŞartlar onu gerektirdi![]()
Sana soru yok ulan mamana UlviBana sorsana sorun mu bitti faydasız @xdragxx![]()
Bak tamda bu konuyu sormayı düşünüyordum ama ileriki günlerdeSana soru yok ulan mamana Ulvi
Dosi>xdragxx diyordun o sorsun sana![]()
Ulan dingil o bizi tanıştırmadı mı mamala ?Sana soru yok ulan mamana Ulvi
Dosi>xdragxx diyordun o sorsun sana![]()
Eeee bizi tanıştırdı diye benden büyük mü oluyorUlan dingil o bizi tanıştırmadı mı mamala ?![]()
Sen öyle san dkdkddkdnd sende malum döneminde bir açıklama zahmetinde bulunsaydın.Eeee bizi tanıştırdı diye benden büyük mü oluyor
Bu arada ne alaka bizi o tanıştırdı olm yok öyle bir şey![]()
Lan yürü git bir de durduk yere dosi>xdragxx yazmışsın...Sen öyle san dkdkddkdnd sende malum döneminde bir açıklama zahmetinde bulunsaydın.![]()
N’apalım yani senin yerini eller aldı…Lan yürü git bir de durduk yere dosi>xdragxx yazmışsın...
Senden beklenen hareket gerçi
O el ben mi oldum şimdiN’apalım yani senin yerini eller aldı…
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?Vur hançeri kalbime , kalbim kana bulansın fazla derine inme orada sizler varsınız.
------
Hayır yemem reis.
------
Harika bir üye olduğunu düşünüyorum. Kafalarımız uyuşuyor. Kaç kere kurtardı.![]()
Girme aramıza mosi 12.Adam benimdir ben yokken yapmış bir hata yoksa xdragxx>Dosi olduğunu o da biliyorO el ben mi oldum şimdi![]()