İkili olsaydı @The_Erinch geçebilme şansım şu zamanda hiç yok. Yakın zamanda da öyle bir durum oluşmaz. Ama ileride ne olur bilmem. Kalır mıyız onuda bilmem.Daha yakın zamanda @The_Erinch ve @TenTen yıllık favori üyelikte denk gelmiş Erinç iyi bir oran ile tur atlamıştı. Eğer ikili oylama olsaydı bana göre yine Erinç almış olurdu. 3lü oylamalarda oy dağılımı oluyor. Angelica ve Erinç’in arkadaş çevresi aynı olunca TenTen sıyrılmış oldu.
Bu etkinlik en başından beri böyle olduğu için dokunmadım. Diğer etkinliklerde final turlarını 3lü seçenek yapmaktan sakınıyorum çünkü belki de kazanacak isimler devre dışı olmuş oluyor.
Dengesizlik durumu olduğunda üst tur yine 3lü olmaması adına 3 isimden 2 üst tur şeklinde ilerleme daha doğru oluyor (geçen sene mecburi 3 isim kalınca başvurduğum yöntem)
Erinç forumun büyüklerinden, (yaş olarak değil. Burada boy gösterdiği zaman olarak diyorum) onunla birlikte bir kaç isim daha var onları geçmeyi istesemde forum için yaptıkları azımsanmayacak kadar büyük. Ben o kadar olmadım daha. Belkide olamayacağım.
Bakalım zaman neler gösterecek.