Ocak 2025 Ayının En Favori Üyesi - TenTen (Hobbit)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha yakın zamanda @The_Erinch ve @TenTen yıllık favori üyelikte denk gelmiş Erinç iyi bir oran ile tur atlamıştı. Eğer ikili oylama olsaydı bana göre yine Erinç almış olurdu. 3lü oylamalarda oy dağılımı oluyor. Angelica ve Erinç’in arkadaş çevresi aynı olunca TenTen sıyrılmış oldu.
Bu etkinlik en başından beri böyle olduğu için dokunmadım. Diğer etkinliklerde final turlarını 3lü seçenek yapmaktan sakınıyorum çünkü belki de kazanacak isimler devre dışı olmuş oluyor.
Dengesizlik durumu olduğunda üst tur yine 3lü olmaması adına 3 isimden 2 üst tur şeklinde ilerleme daha doğru oluyor (geçen sene mecburi 3 isim kalınca başvurduğum yöntem)
İkili olsaydı @The_Erinch geçebilme şansım şu zamanda hiç yok. Yakın zamanda da öyle bir durum oluşmaz. Ama ileride ne olur bilmem. Kalır mıyız onuda bilmem.
Erinç forumun büyüklerinden, (yaş olarak değil. Burada boy gösterdiği zaman olarak diyorum) onunla birlikte bir kaç isim daha var onları geçmeyi istesemde forum için yaptıkları azımsanmayacak kadar büyük. Ben o kadar olmadım daha. Belkide olamayacağım.
Bakalım zaman neler gösterecek. :)

• Beğendim
Reactions: The_Erinch and Dosi
Tebrikler forumun futbol editörü @TenTen :A Benden daha eski üyesin ama benim için yeni bir üye gibisin :A Önceki zamanlarda aktif olduğum zamanlarda seni gördüğünü çok hatırlamıyorum doğrusu.

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Tebrikler forumun futbol editörü @TenTen :A Benden daha eski üyesin ama benim için yeni bir üye gibisin :A Önceki zamanlarda aktif olduğum zamanlarda seni gördüğünü çok hatırlamıyorum doğrusu.
2020,2021 gibi aktif olmaya başladım. Normaldir görmemen. Arka taraftan herkesi izliyordum. 🥰😅

Çok özel değil ise sebebi nedir?
Üni sınavı için geçici süreydi aslında ama dönünce bazı arkadaşların da gittiğini gördüm forum eski heyecanını vermedi bana duramadım bir iki kere denesem bile bu sefer biraz daha canlı gibi ama bakalım ne kadar duracağız :A
------

Bir aralar ben de senin gibi Beşiktaş konuları açıyordum maçta ama spor bölümünde tek takılıyorum hissi falan oluştu

• Beğendim
Reactions: TenTen