2024 ⚡️ ⚡️ Büyük Final ⚡️⚡️ | En Favori Üye 2024 | Bully ⚔️ Yakamoz-Asi

Hangi Üye En Favori Üye Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@DarkLegenD ve @MasacRE gibi iki büyük Fav10 efsanesinin katılamadığı etkinliğin finaline "büyük final" derken @Dosi :

@MasacRE katıldı ama sen adayların yanından bile geçemedin :A
Bugünlerde bol bol mesaj yazda seni ayın favorisinde oylayayım.
En az 12 üye aday olmayacak. Fırsat bu fırsat :A
Ah dark beyciğim ah. Değerimizi bilemiyor bu forum. Gerçek finalin ikimiz arasında olması gerektiği gün gibi ortada ama ortaya çıka çıka bu final çıkmış işte yazık :A

O zamanlarda @Bully ile sohbetimiz pek yoktu. Tanımadığı halde attıysa tanıdığında hayli hayli atar onu demek istedim.:)
Elbette. Ayın favori üyesi oylamasında iyi sonuç almıştın sonra aktifliğin düştü, favori üye olunca da yeniden aktif olmaya başladın :A

Bir daha düşmez inşallah aktifliğin :Z

Bu final turunda önceliğim sen olurdun merak etme :A
I See You GIF by reactionseditor

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
sürgünüm sen ve Albay ilk iletişim kurduğum arkadaşlarımdınız. O civarda aktifliğim artmıştı malum :A
BJK - Gs - abay06 bjklı olmasın albay kim ? :A
Aynen biliyorum onlar gitti benle yola devam :A

Since 2015/2016 ❤️
Ben kaldım kardeş ben kaldım… :A
@DarkLegenD ve @MasacRE gibi iki büyük Fav10 efsanesinin katılamadığı etkinliğin finaline "büyük final" derken @Dosi :

İkiniz foruma düzenli giriyorsunuz sanki de bir de büyük final diyor hey Allah ım ya.

Sorun değil geçen sene finalde beni Dosi’ye tercih etmiştin. Benim için kıymetliydi. :A
Ben geçen sene sana vermiştim abi. Ama dosi fanları çok olunca o kazanmıştı. :A

(Dosi umarım yine yanlış anlamaz. İşin şakasındayım. Ban gelir mi acaba :F dipnot:bana alışkınız sıkıntı yok)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...