Yok tam tersi tanımadıklarına oy vermiyormuş ama iyiliğide unutmuyorTanıdıklara oy atmıyor olabilir. Torpilli sevmiyordur belki
Yok tam tersi tanımadıklarına oy vermiyormuş ama iyiliğide unutmuyorTanıdıklara oy atmıyor olabilir. Torpilli sevmiyordur belki
@DarkLegenD ve @MasacRE gibi iki büyük Fav10 efsanesinin katılamadığı etkinliğin finaline "büyük final" derken @Dosi :
Ah dark beyciğim ah. Değerimizi bilemiyor bu forum. Gerçek finalin ikimiz arasında olması gerektiği gün gibi ortada ama ortaya çıka çıka bu final çıkmış işte yazık@MasacRE katıldı ama sen adayların yanından bile geçemedin
Bugünlerde bol bol mesaj yazda seni ayın favorisinde oylayayım.
En az 12 üye aday olmayacak. Fırsat bu fırsat
O zaman sadece sözde kalmasın oy verenler skoru yazsın ki eşit bitsinUmarım eşitlik ile ikinizde kazanırsınız
O zamanlarda @Bully ile sohbetimiz pek yoktu. Tanımadığı halde attıysa tanıdığında hayli hayli atar onu demek istedim.Tanısa oy atmazdi mi niye öyle dedin
Öyle demek istememissindir de ben soru sormak için sordum
Elbette. Ayın favori üyesi oylamasında iyi sonuç almıştın sonra aktifliğin düştü, favori üye olunca da yeniden aktif olmaya başladınO zamanlarda @Bully ile sohbetimiz pek yoktu. Tanımadığı halde attıysa tanıdığında hayli hayli atar onu demek istedim.
Bu final turunda önceliğim sen olurdun merak etmeOlaya nerden yaklaştı geçende bana seni tanımadığım için finalde oy vermemiştim demişti @ahmetbey
Oylamalarda olsam artık oy atardın demi ahmetbey? Artık tanımaya başladın
@Dosi ’ye hiçbir zaman oy veremeyecek olman üzücü
Bu final turunda önceliğim sen olurdun merak etme
Favori üye oylamasında oldugum zamanlarda foruma pek girmemiştim.Elbette. Ayın favori üyesi oylamasında iyi sonuç almıştın sonra aktifliğin düştü, favori üye olunca da yeniden aktif olmaya başladın
Bir daha düşmez inşallah aktifliğin
Bu şimdi ne anlama geliyor. Arada alt yazı yazmanız gerekiyor
1 oy ile şampiyonluk kaçsaydı olacakları tahmin bile edemezsin ama bir önemi olmadığı için oy verdin olarak sayayım
Açık bıraktım herkes istediği gibi yorumlasın diye, yaşasın demokrasiBu şimdi ne anlama geliyor. Arada alt yazı yazmanız gerekiyor
“Diyosun” olarak mı algılayalım?
BJK - Gs - abay06 bjklı olmasın albay kim ?sürgünüm sen ve Albay ilk iletişim kurduğum arkadaşlarımdınız. O civarda aktifliğim artmıştı malum
Ben kaldım kardeş ben kaldım…Aynen biliyorum onlar gitti benle yola devam
Since 2015/2016 ❤️
İkiniz foruma düzenli giriyorsunuz sanki de bir de büyük final diyor hey Allah ım ya.@DarkLegenD ve @MasacRE gibi iki büyük Fav10 efsanesinin katılamadığı etkinliğin finaline "büyük final" derken @Dosi :
Sorun değil geçen sene finalde beni Dosi’ye tercih etmiştin. Benim için kıymetliydi.
Barış kardeşim ben de seni çok seviyorum. Oyun için teşekkür ediyorum.Ömer abim bu yıllık favori üye olmasın oyum Kaan kardeşime gitti. Ömer abim kusura bakmasın, ikisini de çok seviyorum.
Ben geçen sene sana vermiştim abi. Ama dosi fanları çok olunca o kazanmıştı.Sorun değil geçen sene finalde beni Dosi’ye tercih etmiştin. Benim için kıymetliydi.