@MasacRE yi alalım konuya seçim içinZeyneple Serenay arasında ben
Kaan işe yaramış işte bir daha laf atmazsın
@MasacRE yi alalım konuya seçim içinZeyneple Serenay arasında ben
Kaan işe yaramış işte bir daha laf atmazsın
esas mutluluk kaynağı bu bademi rezil rüsva etti kraliçem @Dosi @MasacRE @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Zeyno @The_Erinch @12.Adam @tekin @Yakamoz-AsiZeynepçi o
Ben de Serenay'ı alayım 2 taraf da mutlu olsun
Kendine yap onun ihtiyacı yok.bunu yakalayıp ağda yapıcam
------
reyting düştü mecbur
Gitmeme izin vermiyorsun ki. .ss
kimseye kendimi beğendirme derdim yok ki fatikk ağda yapmazsa doğa terkederKendine yap onun ihtiyacı yok.
Kaçıncıya affediyor patladın.kimseye kendimi beğendirme derdim yok ki fatikk ağda yapmazsa doğa terkeder
GEBER. .SSsus kız eleme oyunu başladı almeda queeni izli,cem Ekli dosyayı görüntüle 132270
git konudan @Bully i geri aldık konuya sana gerek kalmadıNapim. .ss
Bensiz bir hiç çünkü.Senin @serhatt 'a her daim ihtiyacın olur Onu etiketlemeden duramıyorsun maşallah
Senin @serhatt 'a her daim ihtiyacın olur Onu etiketlemeden duramıyorsun maşallah
huyum kurusun etiketlemeden duramamBensiz bir hiç çünkü.
Etiketleme diye yırtınıyorum ama yok!!!
Huyum kurusun bende etiketlere dönmeden yapamam. Zortttt.huyum kurusun etiketlemeden duramam
uzak durmak isteyen kişi de programı düzenli izleyen kaandan çok mesaj yazan serhat
huylu huyundan vazgeçmez kısacaHuyum kurusun bende etiketlere dönmeden yapamam. Zortttt.
Vazgeç işte rahat bırak beni...huylu huyundan vazgeçmez kısaca
neyse Göksu sultanım bıraksın Almedayı yenemeyecek diğer tura odaklanmalı.ss
git özelden hogathanın durumun yaz söz 24 saat etiketlemicemVazgeç işte rahat bırak beni...
HOŞT!git özelden hogathanın durumun yaz söz 24 saat etiketlemicem