Sürpriz yapıp 7+ gelse keşke reyting.Bahadır Özdener imzalı Hudutsuz Sevda
Gelecek haftaSürpriz yapıp 7+ gelse keşke reyting.
Birde holdinge dizileri dusurucek deniliyodu 🤣 siyah kalp en basta geliyordu dusuruceklerdi geldiginde onca tanitima 1 reyting haftaya final olur buyuk ihtimalSiyah Kalp kocaman tebrikler diziyi demek gereksiz maçlar izin vermiyormus izlensin
Mekanin sahibi geri donmus
Abc 2 ci sira 👏👏
Lütfen azıcık Hudutsuz'u da över misin ? 😂Siyah Kalp, Show'a "beni bitiremezsin" restini çekmiş oldu,
izlemiyorum, senaryo biraz sorunlu galiba şikayetlere rastlıyorum ama tutunduğu için tebrikler... 👏🏻
Valla pek övülecek bi yanı yok abc'de Siyah Kalp'in gerisinde kalmış az daha ab'de de Siyah Kalp geçiyormuş, ilgi alanımda değilLütfen azıcık Hudutsuz'u da över misin ? 😂
Ne diyor bu @Emre OzansoyValla pek övülecek bi yanı yok abc'de Siyah Kalp'in gerisinde kalmış az daha ab'de de Siyah Kalp geçiyormuş, ilgi alanımda değil
Valla pek övülecek bi yanı yok abc'de Siyah Kalp'in gerisinde kalmış az daha ab'de de Siyah Kalp geçiyormuş, ilgi alanımda değil
Fox ile ilgilenmiyorum, Show tv ciyim diyor.Ne diyor bu @Emre Ozansoy
TOTAL zirvemizi kirletme sakın be Sezon sonunda Siyah Kalp finalinde görüşürüz Hudutsuz Sevda 3. Sezon yolunda iken 😂
Show Tv'nin bayık Kızılcığı ve Deha dışında ne kaldı ki ilgilenecek ?Fox ile ilgilenmiyorum, Show tv ciyim diyor.