Sürpriz yapıp 7+ gelse keşke reyting.Bahadır Özdener imzalı Hudutsuz Sevda
Gelecek haftaSürpriz yapıp 7+ gelse keşke reyting.![]()
Birde holdinge dizileri dusurucek deniliyodu 🤣 siyah kalp en basta geliyordu dusuruceklerdi geldiginde onca tanitima 1 reyting haftaya final olur buyuk ihtimalSiyah Kalp kocaman tebrikler diziyi demek gereksiz maçlar izin vermiyormus izlensin
Mekanin sahibi geri donmus
Abc 2 ci sira 👏👏
Lütfen azıcık Hudutsuz'u da över misin ? 😂Siyah Kalp, Show'a "beni bitiremezsin" restini çekmiş oldu,
izlemiyorum, senaryo biraz sorunlu galiba şikayetlere rastlıyorum ama tutunduğu için tebrikler... 👏🏻
Valla pek övülecek bi yanı yok abc'de Siyah Kalp'in gerisinde kalmış az daha ab'de de Siyah Kalp geçiyormuş, ilgi alanımda değilLütfen azıcık Hudutsuz'u da över misin ? 😂
Ne diyor bu @Emre OzansoyValla pek övülecek bi yanı yok abc'de Siyah Kalp'in gerisinde kalmış az daha ab'de de Siyah Kalp geçiyormuş, ilgi alanımda değil![]()
Valla pek övülecek bi yanı yok abc'de Siyah Kalp'in gerisinde kalmış az daha ab'de de Siyah Kalp geçiyormuş, ilgi alanımda değil![]()
Fox ile ilgilenmiyorum, Show tv ciyim diyor.Ne diyor bu @Emre Ozansoy
TOTAL zirvemizi kirletme sakın beSezon sonunda Siyah Kalp finalinde görüşürüz Hudutsuz Sevda 3. Sezon yolunda iken 😂
Show Tv'nin bayık Kızılcığı ve Deha dışında ne kaldı ki ilgilenecek ?Fox ile ilgilenmiyorum, Show tv ciyim diyor.