Şu an 18. Bölüm'e geldim Gerçekten EDHO 1. Sezon bambaşkaydı.
Selim karakteri Mirza Bahattin Doğan ne güzel oynamış öyle
1-2-3. Sezon tadlarını son sezon ve yayınlanmayan sezonda almıştım
Şu an 18. Bölüm'e geldim Gerçekten EDHO 1. Sezon bambaşkaydı.
ölmeyecekti ozan akbaba devam edeceğini demişti o dönemHamdi Baba, Yaman Korkmaz ve İshak’a doyamadık be… Öyle karakterler kolay kolay çıkmaz. İlyas da öldü mü kaldı mı bilmeden dizi yarıda kaldı @Alemdar @batuhankaralar
Ölmeyeceğini tahmin ediyorduk zaten ama ordan nasıl kurtulacağını çok merak ediyorduk O bölümün kasetini salsınlar bari bizeölmeyecekti ozan akbaba devam edeceğini demişti o dönem
İlyas devam edecekti canım o kesinHamdi Baba, Yaman Korkmaz ve İshak’a doyamadık be… Öyle karakterler kolay kolay çıkmaz. İlyas da öldü mü kaldı mı bilmeden dizi yarıda kaldı @Alemdar @batuhankaralar
Ooo kimleri görüyorum hoş geldinHamdi Baba, Yaman Korkmaz ve İshak’a doyamadık be… Öyle karakterler kolay kolay çıkmaz. İlyas da öldü mü kaldı mı bilmeden dizi yarıda kaldı @Alemdar @batuhankaralar
Selim'in Hızır için kendini feda etmesi ve Hızır'ın oğluna Yunus Selim ismini koyması Raci'nin dönemi başkaydı hem komedi hem ağır mafya sahneleri bu kadar dengeli yazan başka kimse yok.Şu an 18. Bölüm'e geldim Gerçekten EDHO 1. Sezon bambaşkaydı.
Selim karakteri Mirza Bahattin Doğan ne güzel oynamış öyle
1-2-3. Sezon tadlarını son sezon ve yayınlanmayan sezonda almıştım
Hoşbuldum Batuşçum Korkmazlardan neler çıkmazdı ki ah ah… Hudutsuz tutmaz EDHO’nun yerini tutmadı da zaten, yeni bir dizi çekiyorlarmış ondan umutluyuz bakalımOoo kimleri görüyorum hoş geldin
Korkmazlardan tıpkı Muro gibi ayrı bir spin off bile çıkardı ama kanal sağ olsun çekilen bölümü bile göremedik Keşke Hudutsuz Sevda'ya gelseler diyeceğim de ikinci sezonundan bile umudum yok.
------
Selim'in Hızır için kendini feda etmesi ve Hızır'ın oğluna Yunus Selim ismini koyması Raci'nin dönemi başkaydı hem komedi hem ağır mafya sahneleri bu kadar dengeli yazan başka kimse yok.
Ooo kimleri görüyorum hoş geldin
Korkmazlardan tıpkı Muro gibi ayrı bir spin off bile çıkardı ama kanal sağ olsun çekilen bölümü bile göremedik Keşke Hudutsuz Sevda'ya gelseler diyeceğim de ikinci sezonundan bile umudum yok.
------
Selim'in Hızır için kendini feda etmesi ve Hızır'ın oğluna Yunus Selim ismini koyması Raci'nin dönemi başkaydı hem komedi hem ağır mafya sahneleri bu kadar dengeli yazan başka kimse yok.
Hudutsuz tuttu da EDHO kadar değil.Hoşbuldum Batuşçum Korkmazlardan neler çıkmazdı ki ah ah… Hudutsuz tutmaz EDHO’nun yerini tutmadı da zaten, yeni bir dizi çekiyorlarmış ondan umutluyuz bakalım
Hudutsuz'un çekimleri bu hafta başlayacakmış ama Yeraltı için hiç haber yok, en iyi ihtimalle Ocak'a kaldı galibaHudutsuz tuttu da EDHO kadar değil.
Yeraltı hakkında ne diyon Batuhan kardeş ?
Bildiklerin var mı bu konu hakkında.
Bahadır sanırım Yeraltı'nın çekimlerine kadar orada devam edecekHudutsuz'un çekimleri bu hafta başlayacakmış ama Yeraltı için hiç haber yok, en iyi ihtimalle Ocak'a kaldı galiba
Gerçekten en iyi sahnelerde Top 3'e giren bir sahne
Dizinin en duygusal sahnelerinden. Oktay Kaynarca oscarlık oynamış…
Dizinin en iyi sahnesinin bir dram sahnesi olması peki? Racı ve Bahadır, aksiyonu da biz yaparız komediyi de biz yaparız, dramı da biz yaparız diyorlar…Gerçekten en iyi sahnelerde Top 3'e giren bir sahne
Derler kardeş derler... Haklılar da, gerçekten EDHO'da bazı kopuklar olsada senaryosal anlamda, Kurtlar Vadisi ilk 97 ile, Kurtlar Vadisi Pusu ilk 4 sezon ve 7. Sezon ile, EDHO ile, Ekmek Teknesi ile, Eşref Saati ile, Ayrılık dizisi ile, hem aksiyonu hem komediyi hem de dramı yazabildiklerini tüm Türkiye'ye kanıtladır.Dizinin en iyi sahnesinin bir dram sahnesi olması peki? Racı ve Bahadır, aksiyonu da biz yaparız komediyi de biz yaparız, dramı da biz yaparız diyorlar…
Şu an devam etseydi son sezona girmiştik9 yıl olmuş, belki şu an hala devam ediyor olabilirdi. @Alemdar
Hepsi ATV yüzüne.Şu an devam etseydi son sezona girmiştik
Olgunlukla düşünürsek suçun bir yarısı Bahadır abininHepsi ATV yüzüne.
Ozan Akbaba saygılı, efendi ve dürüst bir insan kimsede suç aramamış adam.sadece yeni giren oyuncuların sert tepki göstermesi normal hak veriyorum onlara da Ozan Akbaba sakin ve saygıli duruşu takdireşayan bir durum. Hayatı boyunca en iyilerini ve en güzelini hak ediyor ve etmeli de benceOzan Akbaba'nın son röportajından :
- Üzüldünüz mi siz de EDHO ansızın bitince böyle ?
+ Bütün ekip gibi ben de üzüldüm, çünkü pat diye bitti. 200. bölümü çektik, ben izlemeye arkadaşıma gidiyordum, yayına 15 dakika kala kaldırıldığını öğrendik. Yeni giren bazı oyuncular maalesef sert tepki gösterdiler ama benim göstermem mümkün değil. Çünkü ben 6,5-7 yıldır o insanlarla bir aradaydım ve hepsini çok seviyorum. Neticede bu bir ticaret meselesi, çok da duygusal bakmamak lazım. Ticari anlamda bir sıkıntı yaşamışlar ki biz maalesef böyle bir şeye maruz kaldık. Orası onları ilgilendirir, en fazla derim ki 'Ah ya!' Ben hala çok severim Raci Bey'i, Bahadır Bey'i ...
Olaya başka perspektiften bakmış cidden, çok mütevazı bir adam Ozan Akbaba, halen daha Raci ile Bahadır'ı anması da güzel hareket olmuş. Bu adam en iyisini hak ediyor.
@Emre Ozansoy @batuhankaralar @ömer karataş @mesmeso @Polat Şaşmaz @ahmetbey