ilk sezonların zevki hep başka oluyor aslında son sezonda Hamdi baba karakteri olmasaydı dizi izlenmez hale gelmişti diyaloglar çok basitleşti artıkResmi hesap ilk üç sezondan video atınca izlemeden duramıyorum. O sezonların tadı ayrıydı. Artık bir türlü o dönemin tadını alamıyorum.
Diziyi izlemiyorum ama sadece onun videolarına bakıyorumilk sezonların zevki hep başka oluyor aslında son sezonda Hamdi baba karakteri olmasaydı dizi izlenmez hale gelmişti diyaloglar çok basitleşti artık
Bunu bir de kanalın politikasına ve Raci'nin gitmesine bağlıyorum. Bence eskisi kadar rahat olmadıkları için böyle şeyler izliyoruz.ilk sezonların zevki hep başka oluyor aslında son sezonda Hamdi baba karakteri olmasaydı dizi izlenmez hale gelmişti diyaloglar çok basitleşti artık
Sizi yok eden ikili @Alos @Zeyno @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @mrt-06 @Angelica @12.AdamYENİ BÖLÜM FRAGMANI
Burda olduğuma ve bu ikisinin piyasada olmadığına göre yok olan kendileri.
Çatala astı. @xemrexxx bakakaldı.Burda olduğuma ve bu ikisinin piyasada olmadığına göre yok olan kendileri.
Burda olduğuma ve bu ikisinin piyasada olmadığına göre yok olan kendileri.
Kuz serhatla aynı kulvarda olan yalan dünya Tülay ve Zerrin ayol, piyasada yoklarsa da serhatı ilgilendirmezÇatala astı. @xemrexxx bakakaldı.
Çatla anam ben lafımı kodum beğenen alır beğenmeyen bırakır kaçar.Kuz serhatla aynı kulvarda olan yalan dünya Tülay ve Zerrin ayol, piyasada yoklarsa da serhatı ilgilendirmez
Sana böyle yapmışlar yazık be ne çektinÇatla anam ben lafımı kodum beğenen alır beğenmeyen bırakır kaçar.
Ne ayol bu?Sana böyle yapmışlar yazık be ne çektin
zor bence belki bölümü bile silmiştir bahadır özdenerBugün 26 Ekim 2023 ve bundan sadece iki yıl öncesine gidersek, ne hatırlicaz ?
atv'de sabah bu akşam EDHO var diye fragman döndürüyorlardı, insanlar çerezini, yiyeceğini, içeceğini hazırlayıp akşam televizyon başında bekledi.
Akşam saatler 20'yi gösterdiğinde, atv'de EDHO'nun 200.bölümünü izledik. Şaka şaka izlemedik
İzleyemedik daha doğrusu..
Umarım yeniden, bir gün....ya da sadece tek bölümlük
@ömer karataş @Emre Ozansoy
------
Müge apla hani akşam yeni bölüm vardı 😂
İnternette yayinlanmistir yurt disi tarafinda @ömer karataşzor bence belki bölümü bile silmiştir bahadır özdener
Yurt disi diyor @xxAlemdarxxBugün 26 Ekim 2023 ve bundan sadece iki yıl öncesine gidersek, ne hatırlicaz ?
atv'de sabah bu akşam EDHO var diye fragman döndürüyorlardı, insanlar çerezini, yiyeceğini, içeceğini hazırlayıp akşam televizyon başında bekledi.
Akşam saatler 20'yi gösterdiğinde, atv'de EDHO'nun 200.bölümünü izledik. Şaka şaka izlemedik
İzleyemedik daha doğrusu..
Umarım yeniden, bir gün....ya da sadece tek bölümlük
@ömer karataş @Emre Ozansoy
------
Müge apla hani akşam yeni bölüm vardı 😂
Bölüm kaset halinde ya silinmez.zor bence belki bölümü bile silmiştir bahadır özdener
bende yayınlanacağını sanmıyorum yayınlanmamalıda bence iş işten geçti çünkü ve 200 de oynayan ünal silver vefat etti maalesefBölüm kaset halinde ya silinmez.
ATV bir gün süpriz yapıp 200.bölümü yayınlayacak, bunu biliyorum. Ama ne zaman bilemiyorum, ayrıca devamını isticez hep yani bence çok kötü olacak
@Emre Ozansoy @ömer karataş
yurt dışında yayınlamış olabilirler @xxAlemdarxxBölüm kaset halinde ya silinmez.
ATV bir gün süpriz yapıp 200.bölümü yayınlayacak, bunu biliyorum. Ama ne zaman bilemiyorum, ayrıca devamını isticez hep yani bence çok kötü olacak
@Emre Ozansoy @ömer karataş
bende başıma bir şey gelirmi diye araştırıyorum eskiden istanbulda bir kızla aynı evde kaldım diye @ömer karataşbende yayınlanacağını sanmıyorum yayınlanmamalıda bence iş işten geçti çünkü ve 200 de oynayan ünal silver vefat etti maalesef