Biz öyleyiz sen dert etme.
Biz öyleyiz sen dert etme.
Hahahahaha. Seni solumda 0 bırakırım. Ben dediklerimi yaparım. Yaptığım zaman sende izlersin. 😂vallahi sen halay çeksen bile seni sayacağını sanmam hadi 12. şey bari yıllıkta çıkarım diye ümid ediyor sende o da yok
bu laftan niyeyse sadrazam aklıma geldi nedense hep soldan bahsederler sağıda var bunun halbukiHahahahaha. Seni solumda 0 bırakırım. Ben dediklerimi yaparım. Yaptığım zaman sende izlersin. 😂
İzlede gör. Sahne benim. İzlemek bedava. 😅bu laftan niyeyse sadrazam aklıma geldi nedense hep soldan bahsederler sağıda var bunun halbuki
Mersi canım, her zaman böyle saygılı olmanı isterim.Tebrikler herkese
@Yakamoz-Asi dayım kral ya. Geçen hafta zaten noktayı koydu zannediyorduk meğerse virgül koymuş devam ediyor. Bu ayın kralı sensin
Beni geçen @Bully helal bro @12.Adam ı listede göremedim selam söyle çok alta bakamıyorum
Diğer gözüme çarpan flood yapmayı seven @S.G.A.T. T. arkadaş. Güzel ilerleme Tebrikler
Eline sağlık @Dosi
Tekin olmayan @tekin helal
------
Önden her zaman quuenler tabiki serhat apla
Güveniyorum canım niye öyle dedintekin olmayan tekin diyorsun masum birini ateşe atıyorsun böyle
derler en hakiki arkadaşı bile güvenmiyorsa biz niye güvenelim derler bizi dışlarlar forumda tabiki, böyle dost düşman başına
Ben dikkat etmemiştim ya. Takılıyorum öyle broUlan çok altta dediğin yer senden 3 basamak gerideyim. Mesajı okuyan listeye son sıradan girdim sanacak.
yani bardağın dolu tarafına bak diyorsunGüveniyorum canım niye öyle dedin
Ne güzel işte tekin olmayan tekin ilk kim demiş araştır seni efsane yapıyorum
Ben dikkat etmemiştim ya. Takılıyorum öyle bro
Tabii, bak forumda lakabı olan nadir kişilerdensin, kıymetini bilmek lazımyani bardağın dolu tarafına bak diyorsun
Ben de seni tebrik ederimTebrikler herkese
@Yakamoz-Asi dayım kral ya. Geçen hafta zaten noktayı koydu zannediyorduk meğerse virgül koymuş devam ediyor. Bu ayın kralı sensin
Beni geçen @Bully helal bro @12.Adam ı listede göremedim selam söyle çok alta bakamıyorum
Diğer gözüme çarpan flood yapmayı seven @S.G.A.T. T. arkadaş. Güzel ilerleme Tebrikler
Eline sağlık @Dosi
Tekin olmayan @tekin helal
------
Önden her zaman quuenler tabiki serhat apla
Ben mesaj yazmasamda o mesajı bulur ondanheh işte başladı birisi ?
@RüzgarGülü beğendinmi yaptığını bizi kötülere madara ettin
------
@12.Adam kendini bulabildinmi kutlamada ?
Ben @12.Adam ‘a kızgınım. O da biliyor sebebini.
Sen üstlerde değildin ama dediğin doğruBenide saymadı çünkü yıllık favori üyeye oynuyorum. 😁
Yalan söylediğim görülmedi. Doğrudan yanayız.. 👍😅Sen üstlerde değildin ama dediğin doğru
doğru ile yalan kelimeleri yer değiştirdiğinde cümlen tam oturuyor gibi , bu şekliyle pek mantıklı gelmiyorYalan söylediğim görülmedi. Doğrudan yanayız.. 👍😅
Beni tanımadığın belli. Ben yalana başvurmam. ☺️ Bu arada 14 dakikan kaldı.doğru ile yalan kelimeleri yer değiştirdiğinde cümlen tam oturuyor gibi , bu şekliyle pek mantıklı gelmiyor
12 dakka şu an benden kurtulacağı dakikaları hesaplıyor için fesat bir kere hanı istemediğin misafire ayağa kalkıp git demek gibi bişeyBeni tanımadığın belli. Ben yalana başvurmam. ☺️ Bu arada 14 dakikan kaldı.
Yok yanlış cevap. Kendi kuralların saatlerin var. Kendi ağzınla söyledin. Gececi tatlyfadan değilsin. Bunlar kendi cümlelerin. ☺️12 dakka şu an benden kurtulacağı dakikaları hesaplıyor için fesat bir kere hanı istemediğin misafire ayağa kalkıp git demek gibi bişey
ben gidince kına yakarsın artıkYok yanlış cevap. Kendi kuralların saatlerin var. Kendi ağzınla söyledin. Gececi tatlyfadan değilsin. Bunlar kendi cümlelerin. ☺️
Ben aylardır yoktum zaten, şimdi de azar azar giriyorum foruma artık. Ona dikkat çekmiş sadece
Zaman doldu. 😅ben gidince kına yakarsın artık
kaldı 7 dakika
Tam konuları bitirdim çayımı elime aldım, @tekin ile sohbet ederim dedim gitmiş @Yakamoz-Asi @BullyZaman doldu. 😅