Emre Ozansoy
Moderatör
Neresi spoiler ?
Derviş'i öldürüp daha da aksiyon tarafına yoğunlaşacaklar diye düşünüyorum.Fiko'da da çaldı ama ölmedi
Derviş ölecek onu anladık da bari müzikleri biraz arttırın EDHO'da bölüm başı yeni türkü çalıyordu bunlar 2 3 müziği döndürüp duruyor.
Ölüm sahnelerinde iyi duruyor bu ama diğerlerinde değişikliğe gitmeleri gerek.Derviş ölecek onu anladık da bari müzikleri biraz arttırın EDHO'da bölüm başı yeni türkü çalıyordu bunlar 2 3 müziği döndürüp duruyor.
Derviş ölmez diyorum halen daha adam Bahadırlar'la diziyi yazıyor kendini mi öldürcek 😂😂 YOKSA HAYDAR ŞİŞMAN GERÇEKTE RACİ ŞAŞMAZ MI 😂Derviş ölecek onu anladık da bari müzikleri biraz arttırın EDHO'da bölüm başı yeni türkü çalıyordu bunlar 2 3 müziği döndürüp duruyor.
Berna Aruz oDerviş ölmez diyorum halen daha adam Bahadırlar'la diziyi yazıyor kendini mi öldürcek 😂😂 YOKSA HAYDAR ŞİŞMAN GERÇEKTE RACİ ŞAŞMAZ MI 😂
Naci Naşmaz ve Patır Yözdener yazıyor bu diziyi Berna kim be 😂Berna Aruz o
baya gelen oldu artık davut ve didem'i uğurlamak lazım bence bu yüzden
Aynısıbaya gelen oldu artık davut ve didem'i uğurlamak lazım bence bu yüzden
Didem, çocuklar erken doğsun. Gamzede paket olsun. Ben Ayşede gitsin istiyorum ama göndermezler.baya gelen oldu artık davut ve didem'i uğurlamak lazım bence bu yüzden
evet gitmez bellide olmaz ama didem davut ile birlikte gider gibi benceDidem, çocuklar erken doğsun. Gamzede paket olsun. Ben Ayşede gitsin istiyorum ama göndermezler.
Çok fazla yeni oyuncu olmadı mı? Bana pek sarmadı. Yani ben artık izlemiycem ama dizinin geneli adına büyük sıkıntı. Hele ki bu sezon yeni gelenlere daha alışamamışken. Zamanında kalması yönünde mesajlar veriyordum ama Zeynep acilen bu hengameden kurtulsa mı diye düşünüyorum.evet gitmez bellide olmaz ama didem davut ile birlikte gider gibi bence