Baş edemeyince, cevap veremeyince klasik sen. Ba bay.ünalların gelini Nilay sendromu sanırım bu allah şifa versin gud naytlar diyeyim o zaman yine sabah iş güç bekler
Baş edemeyince, cevap veremeyince klasik sen. Ba bay.ünalların gelini Nilay sendromu sanırım bu allah şifa versin gud naytlar diyeyim o zaman yine sabah iş güç bekler
gece böyle geliriz dikkat etSende benim sinirlendirmeeeee
ayol sabah 6:30 da kalkıyorum kaça kadar cevap vereyim istersin sonra iş yerinde masada uyurumBaş edemeyince, cevap veremeyince klasik sen. Ba bay.
Hiç vermesen keşke.gece böyle geliriz dikkat et
------
ayol sabah 6:30 da kalkıyorum kaça kadar cevap vereyim istersin sonra iş yerinde masada uyurum
franzi ablamı izleyip günü güzel kapıcam ya<rın cevaplarıma devam ederimHiç vermesen keşke.
Avrupa yayınından dizi izlersem sizin saatle 2 bulur ama Tr kanalları bakarsam 10 gibi yani sizin 12. Bence böylesi daha iyişimdi Survivor izlesen 22:30 da mı bitecek, üzüldüm valla ilk defa yaşam şartlarına
franzi ablamı izleyip günü güzel kapıcam ya<rın cevaplarıma devam ederim
@Yakamoz-Asi sen de izle ablam yerli malı tofaşla geziyor, utanmalısın
franzi ablamı izleyip günü güzel kapıcam ya<rın cevaplarıma devam ederim
@Yakamoz-Asi sen de izle ablam yerli malı tofaşla geziyor, utanmalısın
2 buçuk küsür önce yatacağım demişsin ama daha buradasıngud naytlar diyeyim o zaman yine sabah iş güç bekler
Sonuç2 buçuk küsür önce yatacağım demişsin ama daha buradasın
Anladım
Ahajajajan
Bakale ne demek?
Helal olsun demek düşer bize, tam isabet Rekoru da sayende kırdık
arada bir sarılıp durduruyor döveyimmi seveyimmi diye kararsız kalıyor iki duyguyu aynı anda yaşıyor zor durumda @Bully de bu durumda ise üzüldüm şimdi
Adriana Lima, Alessandra Ambrosio falan var orada. Her türlü giderleri var tabii. Aksini iddia eden erkek değildir
Konuyu çok ilginç yere çektin asıl zevkini kaciriyirsun böyle
Sende benim sinirlendirmeeeee
Avrupa yayınından dizi izlersem sizin saatle 2 bulur ama Tr kanalları bakarsam 10 gibi yani sizin 12. Bence böylesi daha iyi
Survivor defterim kapandı.
Bu ikiliden çok iyi bir çift olur 💕 @cookies @Royal Highness @The_ErinchAynı bizim Hürrem gibi konuṣuyor. sen böyle konuṣanları seviyorsun herhalde.
Ah ah, beni de götürsün hemen 7/24 gezerim.
Lgbtflix göreve
🤮 🤮 🤮 🤮
sen ve kaynanan🤮 🤮 🤮 🤮
Rüyanda zaar.
sen de faruk @Forumdash ı al 4lü sugar daddy date'i yapın @Bully @Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi @tekin @Royal Highness @mrt-06 @cookies @Zeyno @RüzgarGülü @MasacRE @Emre OzansoyRüyanda zaar.
Aaaa bu oğlan olsun başka kimseyi istemem. TEK BAŞINA YETER.sen de faruk @Forumdash ı al 4lü sugar daddy date'i yapın @Bully @Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi @tekin @Royal Highness @mrt-06 @cookies @Zeyno @RüzgarGülü @MasacRE @Emre Ozansoy
sen bu oğlana yetmezsin ama yani adamın tipi can yaman gibi goriller , sen çiroz kalıyonAaaa bu oğlan olsun başka kimseyi istemem. TEK BAŞINA YETER.
Sen öyle san, kimsenin içindeki cevherleri bilemezsin. Boyum 1.93 benim ne sandın.sen bu oğlana yetmezsin ama yani adamın tipi can yaman gibi goriller , sen çiroz kalıyon