Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dağa kaldırıp , tadına baksınlar. :A
@Zeyno @Yakamoz-Asi

Dizi Uf GIF by TRT

Bazen @12.Adam 'ın @xemrexxx 'ye veya @Bully'nin @tekin 'e yapmak istediği :A

@Dosi hakem olarak arada kalmıṣtır :A

Çocum falmı baktın ne yaptın Gökberk gerçekten de çok para harcayan biri değil tutumluyum der :A :A

Kız bunu hiç yaşayamayan ve yaşayamayacak olan sensin. :A

arada bir sarılıp durduruyor döveyimmi seveyimmi diye kararsız kalıyor iki duyguyu aynı anda yaşıyor zor durumda :D @Bully de bu durumda ise üzüldüm şimdi :A
Kızzz geçen gece n @MasacRE @DarkLegenD ile @Maskeli Fedai bunların yaşları çok önemli değil her türlü giderleri var diyordu :A:A @Bully @RüzgarGülü @cookies @Dosi @Zeyno @Royal Highness @The_Erinch

Son düzenleme:

arada bir sarılıp durduruyor döveyimmi seveyimmi diye kararsız kalıyor iki duyguyu aynı anda yaşıyor zor durumda :D @Bully de bu durumda ise üzüldüm şimdi :A
Öropanın ne güzel gelenekleri var , bir de yakamoz melunu kurulu düzeni olduğu için gelemediğini iddia ediyor :D :A:F @Bully @RüzgarGülü @The_Erinch @cookies @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD

Dağa kaldırıp , tadına baksınlar. :A
@Zeyno @Yakamoz-Asi

Helal olsun demek düşer bize, tam isabet :A Rekoru da sayende kırdık :A

Yok artık suyunu çıkarmışlar leş gibi ortam :D

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio falan var orada. Her türlü giderleri var tabii. Aksini iddia eden erkek değildir :A
Tecrübe konuşmuş :A