burnun uzamıştır bu mesajdan sonraForumun tek yalancısı sen olduğun için senin sonun olur ancak bu.
Kız bunu hiç yaşayamayan ve yaşayamayacak olan sensin.burnun uzamıştır bu mesajdan sonra
neyse sen bunu hiç yaşamamışsın
arada bir sarılıp durduruyor döveyimmi seveyimmi diye kararsız kalıyor iki duyguyu aynı anda yaşıyor zor durumda @Bully de bu durumda ise üzüldüm şimdi
Çocum falmı baktın ne yaptın Gökberk gerçekten de çok para harcayan biri değil tutumluyum der
Kız bunu hiç yaşayamayan ve yaşayamayacak olan sensin.
Kızzz geçen gece n @MasacRE @DarkLegenD ile @Maskeli Fedai bunların yaşları çok önemli değil her türlü giderleri var diyordu @Bully @RüzgarGülü @cookies @Dosi @Zeyno @Royal Highness @The_Erincharada bir sarılıp durduruyor döveyimmi seveyimmi diye kararsız kalıyor iki duyguyu aynı anda yaşıyor zor durumda @Bully de bu durumda ise üzüldüm şimdi
Midesizler. .ssKızzz geçen gece n @MasacRE @DarkLegenD ile @Maskeli Fedai bunların yaşları çok önemli değil her türlü giderleri var diyordu @Bully @RüzgarGülü @cookies @Dosi @Zeyno @Royal Highness @The_Erinch
Doğru mu diyorMidesizler. .ss
Aaaa ne saçmalıyor bu be? 😱
senin fatikten iyiAaaa ne saçmalıyor bu be? 😱
Midem bulandı resimden..
Çok isterim...
serhat bir bodrum tatili yapar artıkınBana kaldı o zaman o iṣ
Hoşttt Fatih en iyilerimden.senin fatikten iyi
------
serhat bir bodrum tatili yapar artıkın
Öropanın ne güzel gelenekleri var , bir de yakamoz melunu kurulu düzeni olduğu için gelemediğini iddia ediyor @Bully @RüzgarGülü @The_Erinch @cookies @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenDarada bir sarılıp durduruyor döveyimmi seveyimmi diye kararsız kalıyor iki duyguyu aynı anda yaşıyor zor durumda @Bully de bu durumda ise üzüldüm şimdi
Yok artık suyunu çıkarmışlar leş gibi ortamÖropanın ne güzel gelenekleri var , bir de yakamoz melunu kurulu düzeni olduğu için gelemediğini iddia ediyor @Bully @RüzgarGülü @The_Erinch @cookies @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Adriana Lima, Alessandra Ambrosio falan var orada. Her türlü giderleri var tabii. Aksini iddia eden erkek değildirKızzz geçen gece n @MasacRE @DarkLegenD ile @Maskeli Fedai bunların yaşları çok önemli değil her türlü giderleri var diyordu @Bully @RüzgarGülü @cookies @Dosi @Zeyno @Royal Highness @The_Erinch
Helal olsun demek düşer bize, tam isabet Rekoru da sayende kırdık
@Yakamoz-Asi Ömere bak demek
arada bir sarılıp durduruyor döveyimmi seveyimmi diye kararsız kalıyor iki duyguyu aynı anda yaşıyor zor durumda @Bully de bu durumda ise üzüldüm şimdi
Yok artık suyunu çıkarmışlar leş gibi ortam
Tecrübe konuşmuşAdriana Lima, Alessandra Ambrosio falan var orada. Her türlü giderleri var tabii. Aksini iddia eden erkek değildir
Çok mantıklı
dede sonraki aşamayı anlatıyor nasıl bulacaksınız kısmına yorum yapmamış torunsa abaza kadını nasıl bulurum derdinde? kuşak çatışması böyle başlıyor işte