İyi eğlencelerNeyse bizde artık saatler geri. Daha akşam olmamış.
Ben dışarı çıkıyorum. Eğlenme zamanı
Görüşürüz
Gece geldiğinde ben uyumuş olurum artık
İyi eğlencelerNeyse bizde artık saatler geri. Daha akşam olmamış.
Ben dışarı çıkıyorum. Eğlenme zamanı
Görüşürüz
Katil kim olacak ? Tahminin var mı?
Daha bugün @12.Adam ’a son bir hafta kaldı sakin takıl demiştim @Bully @Yakamoz-Asi laftan anlamıyorsa yapacak bir şey yok.
Cezayı veren bendim. Yani en ufak bir puanla banlanacak sonuna gelmişken.
Katil önemli değil
------
Ne cezası? Konusu nerede?
------
Eceline susamıṣ bu Emre
geçen gün paylaşmıştım @Dosi ablam forumun beyoncesidir tek tek katlediyorİyi eğlenceler
Gece geldiğinde ben uyumuş olurum artık
@Dosi ye mi dedin zira bnm bir yetkim yokO koltuklara fazla güvenme bir gün bakarsın seni de ṣiṣlerler.
@Dosi ye mi dedin zira bnm bir yetkim yok
Evet maşallah AT gibi adam.
bir dıgıdık dıgıdık yapın o zamanEvet maşallah AT gibi adam.
İṣte diyorum o koltuklarda oturanlara fazla güvenme, bir gün seni de ceza ile boğarlar
Çok isterim...bir dıgıdık dıgıdık yapın o zaman
------
bir dıgıdık dıgıdık yapın o zaman
------
bu kolonyalar fitil gibi bunu elemi döküyorlar yoksa ikram diye oturaklaramı yerleştiriyorlar
kızzz bu doğru mu en iyi sen bilirsin
inş. savaş çıkar da seni bombalarlarBana kaldı o zaman o iṣ
inş. savaş çıkar da seni bombalarlar
Burda nolmuş olabilir yorumları alalım @Bully @RüzgarGülü @cookies @12.Adam @tekin @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @serhattBunların da tek derdi bu kaldı
Burda nolmuş olabilir yorumları alalım @Bully @RüzgarGülü @cookies @12.Adam @tekin @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @serhatt
Tövbe estağfurullahBurda nolmuş olabilir yorumları alalım @Bully @RüzgarGülü @cookies @12.Adam @tekin @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @serhatt
bu isviçrede 2.5 saat nasıl yol gidiyor gııı senin ülke o kadar büyük mü 😱Yoksa 😱 yok ya o kadar da değil 😱