Fav10 Haftanın Trendleri | 21 Ekim - 27 Ekim 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mizacımıza kimse alışmaz direk işi tekirdağa bağladım öyle daha rahat anlıyorlar :D

bir sürü yönetici beklemeye gerek yok @bazinga zaten beni destekler o kadar doğum gününü kutladık beleşemiydi o kutlama elbetteki destekleyecektir:D
@emreemreu dersen zaten bana her türlü desteği vereceğini söylemişti:D
@Aserat desen beni kendisi davet ediyor sadece favori değil seni mod yapalım diyor ama ben o modda olmadığım için kabul etmemiştim :D
@serhatt desen onu ikna etmek için @xemrexxx yi devreye sokarız ikna edecektir birbirlerini kırmazlar :F
@mrt-06 i unutmayayım o günkü mesajında diyorduki yeni üyeler foruma girince çok renklendik hemen yeni üyelere favori ünvanı verin kaçmasınlar diyordu o zaten dünden razı :A

peki @Dosi sen zaten beni her türlü desteklersin :D

demekki favori üyeliğim garanti :D
@Dosi olumsuza döndüğü an hepsine tek atar. hahahahaha :D :D İyi güldürdün teşekkür ederim.
Bu arada direk değil direkt olacak. :)

mizacımıza kimse alışmaz direk işi tekirdağa bağladım öyle daha rahat anlıyorlar :D

bir sürü yönetici beklemeye gerek yok @bazinga zaten beni destekler o kadar doğum gününü kutladık beleşemiydi o kutlama elbetteki destekleyecektir:D
@Aserat desen beni kendisi davet ediyor sadece favori değil seni mod yapalım diyor ama ben o modda olmadığım için kabul etmemiştim :D
@serhatt desen onu ikna etmek için @xemrexxx yi devreye sokarız ikna edecektir birbirlerini kırmazlar :F
@mrt-06 i unutmayayım o günkü mesajında diyorduki yeni üyeler foruma girince çok renklendik hemen yeni üyelere favori ünvanı verin kaçmasınlar diyordu o zaten dünden razı :A

istediğimizi yapmazsa bir tane de İsveç de @Dosi nin eve otobüs dalar:A :A

Şey… sen şimdi herkesi böyle etiketleyince topuğuna sıkmış oldun :(

Seni bu şekilde idare ediyordum ama şimdi arka planda tıpkı sözlük konuları gibi doğrucuyum maalesef. Orda sorular sorulduğunda gerçekleri söylemek zorundayım.

Geçmiş olsun…

Şey… sen şimdi herkesi böyle etiketleyince topuğuna sıkmış oldun :(

Seni bu şekilde idare ediyordum ama şimdi arka planda tıpkı sözlük konuları gibi doğrucuyum maalesef. Orda sorular sorulduğunda gerçekleri söylemek zorundayım.

Geçmiş olsun…
hadi @Angelica nın kanal 7 oğlanının dizisinin günleri değişmiş ; sana noldu da birkaç gündür millete diken fırlatıyonn 😱 :A :A

Biz ona objektif davranmak diyoruz :A
Ayrıca @12.Adam ‘a iki kere aynı cezayı sen aldırttın :A arkadaşımız diye kayıracak değiliz :A
hayatım işte ben bu yüzden yönetici olmuyorum yani sinirlensem @serhatt la @Yakamoz-Asi nin kafalarını birbirine sürterim :X sen yönetici olduğun daha sakince halletmelisin bence işleri :A:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xemrexxx
bana melun dedin ya kendi topuğuna sıktın :D (@Dosi den alıntıdır :D )

bundan sonra en ufak açığında dosiye sesleniyorum o gün şu karikatür işinde nasıl yetişmiştim :A
melunun anlamı "nefretle karşılanan kişi" demek :X yani kimden nefret edip etmeyeceğime de @Dosi karışacak değil :A