ben her zaman kara listedeyimde ben alışkınım arada olan @Bully e oldu onu kaçırttınız sayfadanHiç sanmıyorum. Kara listeme girmene az kaldı.
İşte senin olaydan haberin bile yok Dosi ısrarla beni suçluyor. Daha da bir şey demiyorum bunun üzerine.@Bully ne yaptı ki yapmaz o bir ṣey
Yoruldum. Hiç girmeyelim o konulara artık@Bully ne yaptı ki yapmaz o bir ṣey
Deme zaten 😡İşte senin olaydan haberin bile yok Dosi ısrarla beni suçluyor. Daha da bir şey demiyorum bunun üzerine.
yoo kaçtıgı falan yok ben konuşuyorumben her zaman kara listedeyimde ben alışkınım arada olan @Bully e oldu onu kaçırttınız sayfadan
İşte senin olaydan haberin bile yok Dosi ısrarla beni suçluyor. Daha da bir şey demiyorum bunun üzerine.
Yoruldum. Hiç girmeyelim o konulara artık
------
Deme zaten 😡
Bu trend konuları her zaman üvey evlat muamelesi görür üyeler konusuna göre. Bu hafta mesaj yazılma konusunda listede yer alacağı netleşti @Yakamoz-Asi @tekin @Bully @Hobbit
Düşmanlara davetiye çıkarmayalımDeme zaten
Bu mesajda iki tane diyeceğim bir şeyler var ama şu an açık etmiyorum.Sizi sorgu odasına alacağım az kaldı.
------
Bizim kızın derdi de yine haftalıklar.
Bu mesajda iki tane diyeceğim bir şeyler var ama şu an açık etmiyorum.
Yakında
Dosi savastan değil barıştan yana o yüzden derdi haftalıklarBizim kızın derdi de yine haftalıklar.
O şu an maç sarhoşuBu konuda @Bully ne diyor acaba ṣuan
Ya o da eskilerden sonuçta.Bu konuda @Bully ne diyor acaba ṣuan
“yeni” üye @tekin kaçtı konudanYa o da eskilerden sonuçta.
@Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @Hobbit eskileri yenilere göre hareket etmez.
(En az 5 yıllık geçmiş ele alınmıştır.)
Ben daha bir şey demiyorumBu konuda @Bully ne diyor acaba ṣuan
BekliyoruzDaha @12.Adam tüm mesajları okuyup reaksiyon bırakacak bildirim şov alırız
Ben daha bir şey demiyorum
Mosi, gole doymadı.Daha @12.Adam tüm mesajları okuyup reaksiyon bırakacak bildirim şov alırız