Acaba benim neyi kastettiğimi anladın mı yoksa seninde bildiğin o durumdan başka bir durum mu vardı
pis mis ne oluyoruz.Hadi iyisin ben senden daha pismişimBu muharebeyi kazanmış olabilirsin ama savaş daha bitmedi
![]()
Ortalığı karıştırma olarak dedim
Acaba benim neyi kastettiğimi anladın mı yoksa seninde bildiğin o durumdan başka bir durum mu vardı
pis mis ne oluyoruz.Hadi iyisin ben senden daha pismişimBu muharebeyi kazanmış olabilirsin ama savaş daha bitmedi
![]()
Hadi iyisin ben senden daha pismişimBu muharebeyi kazanmış olabilirsin ama savaş daha bitmedi
![]()
Torpili nerden geliyorsa artık
hemde benim o lafımın üzerine @Dosi onayladı ya daha bir mutlu oldum sanki şu an biri beni üç ay banlasa umrumda olmazHadi iyisin ben senden daha pismişimBu muharebeyi kazanmış olabilirsin ama savaş daha bitmedi
![]()
pis mis ne oluyoruz.
Ortalığı karıştırma olarak dedim![]()
benim kaynımın görümcesi onun dayısının kuzeniyle elti oluyormuş ordan bir akrabalık var gibiTorpili nerden geliyorsa artık![]()
Olayın içinde sende vardın aslındaHiç bir ṣey bilmiyorum ben sadece ara gaz veriyorum.![]()
Senin torpilin daha fazla aslındaTorpili nerden geliyorsa artık![]()
lafı değiştirme şimdi sen pisi onaylamış oldunAcaba benim neyi kastettiğimi anladın mı yoksa seninde bildiğin o durumdan başka bir durum mu vardı
pis mis ne oluyoruz.
Ortalığı karıştırma olarak dedim![]()
Bende olayı bilmiyorum ama sen ve @Dosi nerede ise ben o taraftayım.Hiç bir ṣey bilmiyorum ben sadece ara gaz veriyorum.![]()
Sanada pis demiyorum amalafı değiştirme şimdi sen pisi onaylamış oldun![]()
Biz her zaman doğrudan yana adaletten yana doğru yoldayızBende olayı bilmiyorum ama sen ve @Dosi nerede ise ben o taraftayım.![]()
İnşallah torpilimin daha fazla olduğunu hissettirdiğin zamanlar gelirOlayın içinde sende vardın aslında
Senin torpilin daha fazla aslında
Onun torpili daha yukarılardan![]()
Doğruluk ve adalet denince akla onların adı gelir @Dosi ve @Yakamoz-AsiBiz her zaman doğrudan yana adaletten yana doğru yoldayız![]()
Çok yazıştığımızda öyle oluyor
haftanın trenlerinde ben hiçbir zaman vagon olamasamda laf atılınca mecburen konuya girmek zorunda kalıyorum yoksa benim ne işim varBu trend konuları her zaman üvey evlat muamelesi görür üyeler konusuna göre. Bu hafta mesaj yazılma konusunda listede yer alacağı netleşti@Yakamoz-Asi @tekin @Bully @Hobbit
Konuyu bilmeme gerek yok. @Dosi hangi tarafsa ben oradayım. Yılların mesajlaşması varönce bir konuyu araştır sonra taraf tut belki beni destekleyeceksin belki @Bully i bile desteklemek için bir neden bulabileceksin (gerçi onu desteklemek çok zor da neyse)
öyle başta taraf tutmak olmuyor adaletli değil bir kere![]()
Hiç sanmıyorum.tamam o zaman işin çok kolay @Dosi her zaman benden yanadır yani devamlı beni desteklemen lazım![]()