- Reaksiyon puanı
- 116,137
- Puanı
- 1,060
Bu konuda biraz iftira atmış gibisin. Ben bile görmüştüm artık açmam dediğiniEn son @Bully açarım dedi ben saldım.
Bu konuda biraz iftira atmış gibisin. Ben bile görmüştüm artık açmam dediğiniEn son @Bully açarım dedi ben saldım.
Bu konuda biraz iftira atmış gibisin. Ben bile görmüştüm artık açmam dediğini
Gözlerim yaşardı bu desteğin karşısındaBu konuda biraz iftira atmış gibisin. Ben bile görmüştüm artık açmam dediğini
Biraz utan diye yazdım. Bana iftira atmıştın bozacının şahidi vs lafı.Gözlerim yaşardı bu desteğin karşısında
Gözlerim yaşardı bu desteğin karşısında
Ben onu goygoyuna yazdım ciddiye alınacak bir şey değildi. Ayrıca tahminim tuttu orda onu destekledin Burda beni Tam bir politikacı @Yakamoz-AsiBiraz utan diye yazdım. Bana iftira atmıştın bozacının şahidi vs lafı.
seni yedeğe atmış ben olsam @Dosi ye destek olmazdımHep destek tam destek
fırsatları değerlendirmek lazımBi @Hobbit ile aramıza girmeye çalışmadığın kalmıştı
elimizden geleni yapalımda olmazsa artık yapacak bişey yok en azından denedimde olmadı derim bir bahanemiz olurMazimiz çok fazla @Dosi ile Aramıza nifak tohumu sokamazsın.
Yanlış kaya'dasın. Ama sen bilirsinfırsatları değerlendirmek lazım
dur şimdi onlar sayfadan çıkar olan bize olur yine attıkları taşla kuyuya düşmüş oluruz
@Dosi dün ortalığı karıştıranın ben olduğumu söylemişti. Bugün gerçeği gördü yeniden
sende anında fırsatı kaçırmayanlardansın benden daha pissin valla@Dosi dün ortalığı karıştıranın ben olduğumu söylemişti. Bugün gerçeği gördü yeniden
Hadi iyisin ben senden daha pismişim Bu muharebeyi kazanmış olabilirsin ama savaş daha bitmedisende anında fırsatı kaçırmayanlardansın benden daha pissin valla