O geldide ama daha süre var diye oylamamıştır
(UnuttularO geldide ama daha süre var diye oylamamıştırsever sonlarda oylamayı.
3-4 isim henüz aktif olmamış. 1 isim ben açtım diye es geçmiştirdiğerleri de bekleyecektir yada unuturlar sonra
@Bully
O geldide ama daha süre var diye oylamamıştırsever sonlarda oylamayı.
3-4 isim henüz aktif olmamış. 1 isim ben açtım diye es geçmiştirdiğerleri de bekleyecektir yada unuturlar sonra
@Bully
Mosi üzgünüm ama yoldaşım haklı.(Unuttular)
27 oy almışken 30 da alsak fena olmazdı. İkili eleme konuları üyelerin daha çok dikkatini çeker ve saflar sıkılaşır belki. İnancımı sürdüreceğim![]()
Parantez reyizin yalan söylediği görülmemiştir henüzMosi üzgünüm ama yoldaşım haklı.![]()
Hainli Fedai gerçeklik algısını yitirmiştir.Parantez reyizin yalan söylediği görülmemiştir henüz![]()
Semicenki çok dinlemiuorum ki kendim açıp. Etrafta duymaktan ezberledikBurada Semicenk’i es geçmiş @Bully![]()
Handem ya o yıllardır top10Demek ki Hande’nin şarkısını çok seviyor ona rakip çıksın istemiyor veya Semicenk’in bu şarkısını daha az seviyor @RüzgarGülü
@Dosi kızar sana.Semicenki çok dinlemiuorum ki kendim açıp. Etrafta duymaktan ezberledik
Handem ya o yıllardır top10![]()
İlginç@Dosi kızar sana.![]()
İnanma be. Ne alaka. Favorim bile değilİlginç![]()
Ben olsam kör testere ile kovalardın.İnanma be. Ne alaka. Favorim bile değil
Fatih’e oy vermediniz kızdım mı![]()
Fatih ci oldugunu yeni öğrendimİnanma be. Ne alaka. Favorim bile değil
Fatih’e oy vermediniz kızdım mı![]()
Kötü mod yaptınız iyice dosiyiBen olsam kör testere ile kovalardın.![]()
Kötü mod olamaz ki.Fatih ci oldugunu yeni öğrendim
------
Kötü mod yaptınız iyice dosiyi![]()
Kötü mod olamaz ki.@Yakamoz-Asi senin lakabın değil miydi bu sıfat ?
Ben yakıştırmıyorum ama sen yakıştırıyorsun diye söylüyorum.Benim üzerime kimse bu lakaba yakıṣmaz zaten.![]()
Ben yakıştırmıyorum ama sen yakıştırıyorsun diye söylüyorum.Yoksa herhangi bir kötülüğüne rastlamadım. Yaptıysan da geçti gitti.
Çarpığada yapsan da içimin yağları erise.Çok can yakmıṣımdır. Çok mesaj silinmiṣtir.![]()
Dön bence , arkamı sağlamak için değil.