Useniyordum ya ondan oylamamistim.
Useniyordum ya ondan oylamamistim.
Neyse ben de gidip oylamadıklarımı oylayayımhem sohbet ediyor hemde arada icraatını gerçekleştiriyor bizim taktik vermemizi beklediği yokki zaten![]()
Oh süper artık tüm grupları takip edebilirsin
Yarısı geç bitecekti doğruOh süper artık tüm grupları takip edebilirsin
Yarın geceye kadar daha çok şey değişir![]()
Yarısı geç bitecekti doğru
Şu bölünmeleri sevmiyorum ama yapacak bir şey yok![]()
Bölünme işi geride kaldı neyse ki eşitlik problemimiz var şu andaYarısı geç bitecekti doğru
Şu bölünmeleri sevmiyorum ama yapacak bir şey yok![]()
Pek bazingalık değil bu durumYapacak belli. Bazinga kuralı kaldıracak.![]()
İkili elemeler var ama onlar isimli olduğu için 8 grup açılabilir. Sanki öyle yaptık. Bakmam gerekecekBölünme işi geride kaldı neyse ki eşitlik problemimiz var şu andaBakalım düello olacak mı
![]()
8 grup çözümü de iyi olabilir evet bak bakalımPek bazingalık değil bu durum
Şimdi eskisi gibi 2 etkinlik iç içe değil.
Esnetebiliriz.
8 konu ideal gibi
------
İkili elemeler var ama onlar isimli olduğu için 8 grup açılabilir. Sanki öyle yaptık. Bakmam gerekecek![]()
6 konu tek varsa 6 açmışlığımız var. Fazla olunca böldük hep8 grup çözümü de iyi olabilir evet bak bakalım![]()
6 tek açılır zaten ya 8 üstü bölünür6 konu tek varsa 6 açmışlığımız var. Fazla olunca böldük hep![]()
Benim günahım neydi de bana kızdın EmreCan’ı etiketledim diye@BesaleT oylarını unutma![]()
Kızmadım ne kızmasıBenim günahım neydi de bana kızdın EmreCan’ı etiketledim diye
Oylarımı kullandım.İnanma be. Ne alaka. Favorim bile değil
Fatih’e oy vermediniz kızdım mı![]()
oyladim hatrina.
O anladı sen kafanı yormaHem hatırlatıp hem de pasif diyorsun. Anlamadım.@Bully de anlamadı.