Useniyordum ya ondan oylamamistim.
Useniyordum ya ondan oylamamistim.
Neyse ben de gidip oylamadıklarımı oylayayımhem sohbet ediyor hemde arada icraatını gerçekleştiriyor bizim taktik vermemizi beklediği yokki zaten
Oh süper artık tüm grupları takip edebilirsin
Yarısı geç bitecekti doğruOh süper artık tüm grupları takip edebilirsin
Yarın geceye kadar daha çok şey değişir
Yarısı geç bitecekti doğru
Şu bölünmeleri sevmiyorum ama yapacak bir şey yok
Bölünme işi geride kaldı neyse ki eşitlik problemimiz var şu anda Bakalım düello olacak mıYarısı geç bitecekti doğru
Şu bölünmeleri sevmiyorum ama yapacak bir şey yok
Pek bazingalık değil bu durumYapacak belli. Bazinga kuralı kaldıracak.
İkili elemeler var ama onlar isimli olduğu için 8 grup açılabilir. Sanki öyle yaptık. Bakmam gerekecekBölünme işi geride kaldı neyse ki eşitlik problemimiz var şu anda Bakalım düello olacak mı
8 grup çözümü de iyi olabilir evet bak bakalımPek bazingalık değil bu durum
Şimdi eskisi gibi 2 etkinlik iç içe değil.
Esnetebiliriz.
8 konu ideal gibi
------
İkili elemeler var ama onlar isimli olduğu için 8 grup açılabilir. Sanki öyle yaptık. Bakmam gerekecek
6 konu tek varsa 6 açmışlığımız var. Fazla olunca böldük hep8 grup çözümü de iyi olabilir evet bak bakalım
6 tek açılır zaten ya 8 üstü bölünür6 konu tek varsa 6 açmışlığımız var. Fazla olunca böldük hep
Benim günahım neydi de bana kızdın EmreCan’ı etiketledim diye@BesaleT oylarını unutma
Kızmadım ne kızması ayrıca ben konu sahibiyim ve Besalet sürekli aktif olan biri değil.Benim günahım neydi de bana kızdın EmreCan’ı etiketledim diye
Oylarımı kullandım.İnanma be. Ne alaka. Favorim bile değil
Fatih’e oy vermediniz kızdım mı
oyladim hatrina. Bu sene şarkılar çok zayıf kalıyor.
O anladı sen kafanı yormaHem hatırlatıp hem de pasif diyorsun. Anlamadım. @Bully de anlamadı.