O geldide ama daha süre var diye oylamamıştır sever sonlarda oylamayı.
(Unuttular )O geldide ama daha süre var diye oylamamıştır sever sonlarda oylamayı.
3-4 isim henüz aktif olmamış. 1 isim ben açtım diye es geçmiştir diğerleri de bekleyecektir yada unuturlar sonra @Bully
O geldide ama daha süre var diye oylamamıştır sever sonlarda oylamayı.
3-4 isim henüz aktif olmamış. 1 isim ben açtım diye es geçmiştir diğerleri de bekleyecektir yada unuturlar sonra @Bully
Mosi üzgünüm ama yoldaşım haklı.(Unuttular )
27 oy almışken 30 da alsak fena olmazdı. İkili eleme konuları üyelerin daha çok dikkatini çeker ve saflar sıkılaşır belki. İnancımı sürdüreceğim
Parantez reyizin yalan söylediği görülmemiştir henüzMosi üzgünüm ama yoldaşım haklı.
Hainli Fedai gerçeklik algısını yitirmiştir.Parantez reyizin yalan söylediği görülmemiştir henüz
Semicenki çok dinlemiuorum ki kendim açıp. Etrafta duymaktan ezberledikBurada Semicenk’i es geçmiş @Bully
Handem ya o yıllardır top10Demek ki Hande’nin şarkısını çok seviyor ona rakip çıksın istemiyor veya Semicenk’in bu şarkısını daha az seviyor @RüzgarGülü
@Dosi kızar sana.Semicenki çok dinlemiuorum ki kendim açıp. Etrafta duymaktan ezberledik
Handem ya o yıllardır top10
İlginç@Dosi kızar sana.
İnanma be. Ne alaka. Favorim bile değilİlginç
Ben olsam kör testere ile kovalardın.İnanma be. Ne alaka. Favorim bile değil
Fatih’e oy vermediniz kızdım mı
Fatih ci oldugunu yeni öğrendimİnanma be. Ne alaka. Favorim bile değil
Fatih’e oy vermediniz kızdım mı
Kötü mod yaptınız iyice dosiyiBen olsam kör testere ile kovalardın.
Kötü mod olamaz ki. @Yakamoz-Asi senin lakabın değil miydi bu sıfat ?Fatih ci oldugunu yeni öğrendim
------
Kötü mod yaptınız iyice dosiyi
Kötü mod olamaz ki. @Yakamoz-Asi senin lakabın değil miydi bu sıfat ?
Ben yakıştırmıyorum ama sen yakıştırıyorsun diye söylüyorum. Yoksa herhangi bir kötülüğüne rastlamadım. Yaptıysan da geçti gitti.Benim üzerime kimse bu lakaba yakıṣmaz zaten.
Ben yakıştırmıyorum ama sen yakıştırıyorsun diye söylüyorum. Yoksa herhangi bir kötülüğüne rastlamadım. Yaptıysan da geçti gitti.
Çarpığada yapsan da içimin yağları erise.Çok can yakmıṣımdır. Çok mesaj silinmiṣtir.
Dön bence , arkamı sağlamak için değil. Çarpığı duvardan duvara vur diye.