2023 En Favori Şarkı 2023 🎶 🎵 | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kura işine başladım bile :A @Bully gelmedi bi türlü. Kendim halledeyim :A

Kim bilir nerelerde takılıyor. :A

@12.Adam devreleri yaktı. Ben onla sohbet etmeyelim konuları açmadan. Yordu beni yordu :A
Kendisine ulaşmanın bir yolu var ama boşver. Takılsın kendi halinde. Kafası güzeldir belki. Rahatsız etmeyelim :A
Hemen senaryoyu yazmışsınız komplo teoristleri sizi :A Çalışıyordum anca gelebildim eve :A

yorgunluğumu atayım yavaştan etkinlikle uğraşmaya başlarım.

@Bully 8 konu 6-7 şarkıdan 3 şarkı üst tur olup 24 şarkı düşünüyorum.
Yani 3.turu iptal ediyorum bir nevi:
Eşitlikler olunca kıyım kararı alınmış ve 1 tur yok edilmiş :A

Senin diğer etkinlikler de yolda olduğu için enerjini idareli kullanmalısın tabii :A
------

Hemen kolları sıva @Dosi 'ye destek ol :A
Bu saate kadar aklı nerdeymiş yapsın kendisi :A Sohbetlere dalmış gitmiş :A

Hemen kolları sıva @Dosi 'ye destek ol :A
Ona ihtiyacım yok. Mobilden nasıl konu açılır görsün :A (eline yüzüne bulaştırdı)
Eşitlikler olunca kıyım kararı alınmış ve 1 tur yok edilmiş :A

Senin diğer etkinlikler de yolda olduğu için enerjini idareli kullanmalısın tabii :A
------

Bu saate kadar aklı nerdeymiş yapsın kendisi :A Sohbetlere dalmış gitmiş :A
Senden onay geldiğine göre başlayayım :A
------

Hay şom ağız. Tam ayarladım herşeyi kapandı tüm pencereler 😡

Ona ihtiyacım yok. Mobilden nasıl konu açılır görsün :A (eline yüzüne bulaştırdı)

------

1 tur yok etme konusunda benden onay bekliyormuş :A @Yakamoz-Asi

Ben biraz oyalanarak açtım şarkıları inceledim ince eleyip sık dokudum :A Hata olmasın diye :A Hemen de laf sokuyor :A

İşte bana laf edersen böyle olur :A Nerde kaldı konular yahu 2 saattir bekliyorum :A

Ben biraz oyalanarak açtım şarkıları inceledim ince eleyip sık dokudum :A Hata olmasın diye :A Hemen de laf sokuyor :A

İşte bana laf edersen böyle olur :A Nerde kaldı konular yahu 2 saattir bekliyorum :A
Sen aktif olalı ne kadar oldu :A başlayabilirim dediğim zamanı baz al :A
Neyse kontrol et. Hata varsa dersin :A

1 turu geçtim de benim dediğime geldiniz baṣta dedim zaten o kadar tura gerek yok diye. :A @Dosi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully

------

Cidden gitti tüm her şey. Sadece bir konu sabit kaldı. Kalan 3 konuyu 15 dakkada toparladım neyseki yeniden. Başarılı bir performans. Senden çok çok daha iyiyim 😎 @Yakamoz-Asi

Yazıklar olsun ben de aşağıda Dosi yorulmasın yazıktır demiştim :A Keşke onay vermeseydim de 32 videoyla uğraşaydın :A
Sen gelmeden başlamıştım zaten. O saatten sonra geri dönüşü yoktu :A pencere kapanmasa onayından 3 dakika sonra gelecekti konular :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...