Senin şifreyi çözen makina henüz üretilmedi.Orasını da sen bul.
Sahiden ne demek istedin.İnan olsun çözemedim.
Senin şifreyi çözen makina henüz üretilmedi.Orasını da sen bul.
Sen önce kendinin ne demek istediğini çöz sonra da benim mesajı çöz.Senin şifreyi çözen makina henüz üretilmedi.
Dedim ki İlk çarpıkla la iş tutusun sonra sıra sana gelir. Çarpıktan sıra sana gelmeyecek o ayrı. Başka anlam arama altında. Şimdi sıra sende Ferhunde görselinde.Sen önce kendinin ne demek istediğini çöz sonra da benim mesajı çöz.
Dediğini hala anlamadığım için bir şey diyemiyorum.Dedim ki İlk çarpıkla la iş tutusun sonra sıra sana gelir. Çarpıktan sıra sana gelmeyecek o ayrı. Başka anlam arama altında. Şimdi sıra sende Ferhunde görselinde.
Beni böyle iticilere etiketleme ya
Sen bunları bırak spor nasıl gidiyor spor @Yakamoz-Asi @Dosi @12.Adam @The_Erinch @Zeyno @serhatt @Bully
Senin şifreyi çözen makina henüz üretilmedi.
Sen önce kendinin ne demek istediğini çöz sonra da benim mesajı çöz.
serhat açılışa kıyafet denemeye gitmiş, bunları görünce soyunup giyinmemiş diyolla, skandal 😱 @Bully @tekin @cookies @Zeyno @DosiBu sezon da izlemeyeceğiz yani.
Sana kefen giydireceğim yakında bekle.
allah tan devletimiz veriyor kefeni yoksa benim vücuda senin paran yetmezdi kefen almayaSana kefen giydireceğim yakında bekle.
Ay git sana belediye baksın o halde.allah tan devletimiz veriyor kefeni yoksa benim vücuda senin paran yetmezdi kefen almaya
Ben de görünce inanamadım. Çok üzüldüm.
Çok beyefendi, sakin ve kibar biriydi. Erken bir kayıp
Hasan ile Turabi reyiz karşıya karşıya da gelmiş zamanında. 💫
Hasan reis üzdü Allah rahmet eylesin...
Beni böyle iticilere etiketleme ya
Ayy bugün video attım ya emre spor yapmak istemiyordu
Senin şifreyi çözen makina henüz üretilmedi.
Sen önce kendinin ne demek istediğini çöz sonra da benim mesajı çöz.
Sizce hangisiBu sezon da izlemeyeceğiz yani.
Kanal 7 ye bağırıp çağırıyonuz orta yaşlı parlakçı teyzeler olarak aman ne önemli işTwiiterde çok önemli işlerim var oyalama beni
Kanal 7 ye bağırıp çağırıyonuz orta yaşlı parlakçı teyzeler olarak aman ne önemli iş
H İ Ç B İ R İ
Ç A T L A KUUUUUUDURH İ Ç B İ R İ
Benim sıralamam
yetti be kanal 7 fantezin seni yok etmesi için orduyu gönderiyorumEvettt o dizi hafta içine ya dönecek ya dönecek
yetti be kanal 7 fantezin seni yok etmesi için orduyu gönderiyorum
bim aram iyidir kedilerle bahçede 20-25 tane varHepsi bir sefer @xemrexxx 'ye pençe atsa Emre tanınmaz hale gelir.