- Reaksiyon puanı
- 34,601
- Puanı
- 1,061
Bu da survivora hazırlanıyorum ayağına İrem derici gibi birini düşürme derdinde yine @Bully @Dosi @cookies @Royal Highness
Beni böyle iticilere etiketleme ya
Bu da survivora hazırlanıyorum ayağına İrem derici gibi birini düşürme derdinde yine @Bully @Dosi @cookies @Royal Highness
Seni düşürdü sanırımAyhhhh o vücut ne öyle. 😱
Serhatı çekmiş seni itmiş bu be böyleBeni böyle iticilere etiketleme ya
Buna hep düşüğüm.Seni düşürdü sanırım
------
Serhatı çekmiş seni itmiş bu be böyle
Seni düşürdü sanırım
------
Serhatı çekmiş seni itmiş bu be böyle
Buna hep düşüğüm.
Ay o bunak ne anlar maldan.
İsviçreli kötü mod bunamış mi diyorsun aaaaaaaaaa😱Normal olan bu zaten.
Bu parçayı beğenmeyen bunaktır.İsviçreli kötü mod bunamış mi diyorsun aaaaaaaaaa😱
İsviçreli kötü mod bunamış mi diyorsun aaaaaaaaaa😱
Senaryo yazsana sen, potansiyel var.Ben melunu çözdüm. Baktı gündüz beraber ona karṣı yazdık aramızı bozmaya çalıṣıyor. Vay uyanık vay.
@serhatt
Ben melunu çözdüm. Baktı gündüz beraber ona karṣı yazdık aramızı bozmaya çalıṣıyor. Vay uyanık vay.
@serhatt
Beni çözen Einstein in çözemediği teoremleri de çözerSenaryo yazsana sen, potansiyel var.
Kız sen basitsin neyin var çözülecek.Beni çözen Einstein in çözemediği teoremleri de çözer
Ne sporu be?Sen bunları bırak spor nasıl gidiyor spor @Yakamoz-Asi @Dosi @12.Adam @The_Erinch @Zeyno @serhatt @Bully
Ne sporu be?
Hee hatırladım.Ayy bugün video attım ya emre spor yapmak istemiyordu
Buna hep düşüğüm.
Ay o bunak ne anlar maldan.
Normal olan bu zaten.
İnşallah ikisi serhatla değişik bir final yapar 2025’teSen bunları bırak spor nasıl gidiyor spor @Yakamoz-Asi @Dosi @12.Adam @The_Erinch @Zeyno @serhatt @Bully
Hilmi’m tek yeter bana.İnşallah ikisi serhatla değişik bir final yapar 2025’te
İnşallah ikisi serhatla değişik bir final yapar 2025’te
Önce Emre’yi denesin kesmezse dediğin gibi olur.Hilmi’m tek yeter bana.
Ne anlama geliyor?
Orasını da sen bul.Ne anlama geliyor?