Ben parayla karar vermiyorum tatlım önemli olan maneviyat.
Böyle dürüst insanların maneviyatı güçlü olur diyorlarBen parayla karar vermiyorum tatlım önemli olan maneviyat.
Ben parayla karar vermiyorum tatlım önemli olan maneviyat.
Böyle dürüst insanların maneviyatı güçlü olur diyorlarBen parayla karar vermiyorum tatlım önemli olan maneviyat.
Kilosu 7'dir yanlış yazmış.Böyle dürüst insanların maneviyatı güçlü olur diyorlar
Ben nasıl 96 sayfa senaryo yazdım diye düşünüyorum polisiye yazarken @serhattKilosu 7'dir yanlış yazmış.
Belli olmaz bu abladan red yer gibi @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Bully @RüzgarGülü @12.Adam @Yakamoz-Asi @cookies ile birlikte benceKilosu 7'dir yanlış yazmış.
Aaa görmeden ne biliyor da ne konuşuyor ecünnü.Belli olmaz bu abladan red yer gibi @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Bully @RüzgarGülü @12.Adam @Yakamoz-Asi @cookies ile birlikte bence
Aaa görmeden ne biliyor da ne konuşuyor ecünnü.
Serhat’a da bir hulk lazımHayat bomboṣ. Anlamsız. Ve sınırlı.
Ecnebi istemem. .ss
bu oğlan biraz güçlü kuvvetli bundan sonra zaten jübile yaparsınEcnebi istemem. .ss
bu oğlan biraz güçlü kuvvetli bundan sonra zaten jübile yaparsın
Aaa rezo bir ortam.
Dedikodu için daha iyi bir yer olamaz
Aaa rezo bir ortam.
Hayır demeyiz
Bir zamanlar @Maskeli Fedai de dişisini etkilemeye çalışan orangutan gibi serhat için böyle hareketler yapıyorduDedikodu için daha iyi bir yer olamaz
Aslı varken çakmalarıyla işim olmaz.Bir zamanlar @Maskeli Fedai de dişisini etkilemeye çalışan orangutan gibi serhat için böyle hareketler yapıyordu
@MasacRE @Dosi @Angelica @cookies @tekin @Royal Highness
Heyatım sen doğan beklerken Halit (Faruk) bulmuş birisin yani nerden bulucan İspanyol oğlanıAslı varken çakmalarıyla işim olmaz.
Ayol benim kimseyi bulmak gibi bir gayem yok, ben kendi kendine yetebilen bir insanım çok şükür.Heyatım sen doğan beklerken Halit (Faruk) bulmuş birisin yani nerden bulucan İspanyol oğlanı
Aslı varken çakmalarıyla işim olmaz.
Heyatım sen doğan beklerken Halit (Faruk) bulmuş birisin yani nerden bulucan İspanyol oğlanı
Rüyasında görür yahu ne karıṣtırıyorsun