Haberin yok muydu, foto paylaşmıştı benimle.@xdragxx mı? @Yakamoz-Asi neler duyuyorum. ?
Haberin yok muydu, foto paylaşmıştı benimle.@xdragxx mı? @Yakamoz-Asi neler duyuyorum. ?
Laaaan atsana fotoyuHaberin yok muydu, foto paylaşmıştı benimle.
Olmaz, mahremimiz o bizim.Laaaan atsana fotoyu
Ben mi ? O mu?Yeni mi fark ettin @serhatt
Kavruğumun , @serhatt la iletişimi mi vardı ? Şaşkınım.Sen sen
Kavruğumun , @serhatt la iletişimi mi vardı ? Şaşkınım.
bunlar bu gidişle hızlarını alamayıp birbirlerinede parmak atarlarKız bunlar serhatı @Emre Ozansoy u falan solladı @RüzgarGülü @Bully @S.G.A.T. @Dosi @Angelica @Zeyno @cookies @Royal Highness @MasacRE @tekin
Yeni mi fark ettin @serhatt
Ben mi ? O mu?
Safoz ayol bu. .ss
------
Günoooooo.
------
Şşşşşttt.
Kızzz bu da eski sevgilisiyle aşk ı memnu çekecek sanırım yalılarda @MasacRE @Bully @Angelica @Dosi @Royal Highness @RüzgarGülü @ozmoturk @cookiesbunlar bu gidişle hızlarını alamayıp birbirlerinede parmak atarlar
Ayol proje bile olabilir, ikisi de Sabancıların varislerine taktı kancayı. 😱Kızzz bu da eski sevgilisiyle aşk ı memnu çekecek sanırım yalılarda @MasacRE @Bully @Angelica @Dosi @Royal Highness @RüzgarGülü @ozmoturk @cookies
dile kolay 22 tane yalıları varmış boğazda kanca takan çok olurAyol proje bile olabilir, ikisi de Sabancıların varislerine taktı kancayı. 😱
Neyse ikisini de aileye kabul etmeyecekleri için sıkıntı yok.dile kolay 22 tane yalıları varmış boğazda kanca takan çok olur
Hayır yok sadece yavaşlamanette bir sorun var gibi ?
yavaşlamada bir sorun değilmidir ?Hayır yok sadece yavaşlama
Kavruğumun , @serhatt la iletişimi mi vardı ? Şaşkınım.
Kim bilir ne tür geçmiși var daha gizli bilemeyiz
bunlar bu gidişle hızlarını alamayıp birbirlerinede parmak atarlar
Aaaaaa serhatın cevabını çalmışlarAyol proje bile olabilir, ikisi de Sabancıların varislerine taktı kancayı. 😱
Ben parayla karar vermiyorum tatlım önemli olan maneviyat.