- Reaksiyon puanı
- 114,228
- Puanı
- 1,060
Olmasa şaşardımYap bakalım o şeyi bekliyoruz var bir tahminim ama
------
Yani korkun devam edecekse uzaklaşırız. Söylemen yeterliBana bir korku girdi soğuk soğuk ṣuan
Olmasa şaşardımYap bakalım o şeyi bekliyoruz var bir tahminim ama
Yani korkun devam edecekse uzaklaşırız. Söylemen yeterliBana bir korku girdi soğuk soğuk ṣuan
Bana bir korku girdi soğuk soğuk ṣuan
Tahminim tuttuOlmasa şaşardım
------
Yani korkun devam edecekse uzaklaşırız. Söylemen yeterli
Altı üstü bir kaç bildirim yolladım. Neye korktu anlamadımTahminim tuttu
Korkacak bir şey yokmuş demi
Tahminim tuttu
Korkacak bir şey yokmuş demi
Altı üstü bir kaç bildirim yolladım. Neye korktu anlamadım
Eski yazını yüzüne çarptık sadeceAzıcık bu adam yaṣlı diyin az daha kalpten gidiyordum
Eski yazını yüzüne çarptık sadece
Dedi ve sanahın köründe konuları açtı…Kalan 4 konuyu da yarın akşam rahat rahat açayım Hem uykumu da almış olurum Sabahın köründe konuları bitirip işe yetişme stresi falan gerek yok ona Vakit alıyor çünkü
Kararlarımın arkasında durma seviyemDedi ve sanahın köründe konuları açtı…
@Yakamoz-Asi
Bende böyleyim. Bir şey derim ama sonra yük gibi hissedip hemen aradan çıkarırımKararlarımın arkasında durma seviyem
İşini kolaylaştırayım dedim
Evet. Kaldı bir. Onu da öğlene açar artık. İşinden olmasın8 konu dememiṣmiydiniz?
Sabitlersin artık sende
Gözümden kaçmış.Bilal Sonses’i bile oylamadıysan senin konunun yanından bile geçmemen gerekir
Eline sağlık. Bundan sonrası bende. Hanene 8 konu yazdın böylelikle"Son" detayı için teşekkürler @Dosi demiştin ama aklımdan çıkmış
Benim görev biter İlk turları başarıyla tamamladık böylelikle
Teşekkür ederim senin de emeğine sağlık Bereket versin bu hafta başka konu açmama gerek yok dahaEline sağlık. Bundan sonrası bende. Hanene 8 konu yazdın böylelikle
Eskiden oylama bitiğinde 10 dakika içince açardık. Artık ağırdan alacağız. Cuma bu vakitte tamamlanır. O güne gem geleceğim eve. Akşama gelir ilk konular
İşin ilginci aldığı oy sayısı 4 ama 1 oy daha alsa üst tura çıkabiliyordu
İşin ilginci aldığı oy sayısı 4 ama 1 oy daha alsa üst tura çıkabiliyordu
116 milyonluk şarkıyı forum sevmemiş
Ne alaka. Yarışmanın başlarıda iyi oy alıyor.
20 kişi oylasak yeterli