Keith Long
Favori Üye
İrlanda’da white chocolate mocha çok şekerliVayt caklit mokka içtiğim mekan. Self servis. Bu yüzden artistlik yapmak dışında gereksiz buluyorum. Kadinlar da böyle ortama goturulmeyi seviyorlar
İrlanda’da white chocolate mocha çok şekerliVayt caklit mokka içtiğim mekan. Self servis. Bu yüzden artistlik yapmak dışında gereksiz buluyorum. Kadinlar da böyle ortama goturulmeyi seviyorlar
Beyaz çikolatalı mokka sonuçta. Çikolata var hep şekerliİrlanda’da white chocolate mocha çok şekerli
Vayt caklit mokka içtiğim mekan. Self servis. Bu yüzden artistlik yapmak dışında gereksiz buluyorum. Kadinlar da böyle ortama goturulmeyi seviyorlar
Mecburen gidiyorum yoksa ben para verdiğim yerde self servis sevmem. Garson olacakReyiz biliyor iṣini
Mecburen gidiyorum yoksa ben para verdiğim yerde self servis sevmem. Garson olacak
Yok öyle değil garsona yürüyorum hizmet istiyorumE tabi yani, üç beṣ etmek gerek. Belki bir göz bakıṣı falan yakalanır.
Tek başına gittim İrlanda’da bir kere Bulgar arkadaşımla gittim İrlanda’daBeyaz çikolatalı mokka sonuçta. Çikolata var hep şekerli
Sen hiç gittin mi manitayla felan starbucksa
Yok öyle değil garsona yürüyorum hizmet istiyorum
Kız ama sevgilim değilÖyle diyorsan öyledir
------
Erkek mi kız mı
Kız ama sevgilim değil
Reyiz çok geziyorsun kızlarla ama sevgilin değil. Bu da seni daha havalı yapıyorKız ama sevgilim değil