Starbucks tan kahve içmediğim için bilemem.
Starbucks tan kahve içmediğim için bilemem.
İrlandada starbucksa Türkiye’nin starbucksı daha iyiStarbucks tan kahve içmediğim için bilemem.
Bir kere içme gafletine düştüm.Zift gibi ne kadar şeker attımmsa da tadı değişmedi.Evet genelde Americano tercih ediyorum şekersiz sütsüz olduğu için, tam isabet tahmin ettin
İrlandadan sonra Türkiye’nin Americanosu o kadar kötü gelmediBir kere içme gafletine düştüm.Zift gibi ne kadar şeker attımmsa da tadı değişmedi.
@Gerekli24 hocamın da mesajları çıktı ortaya.. @Sherlockİki farklı yorum @emreemreu
Şaka bir yana bence de ucuz 7-8 liraya filtre kahve al sabaha kadar otur yani üniversite zamanımda kurtarıcım oldu
Ortalama bir kafeye gitsen bile garson 20 dakikada bir ne istersiniz diye kafa açıyor
Ulan bana diyene bakBir ara ağır abonesiydim Starbucks reyizin.. Pandemi sağolsun, aramıza girdi..
Ava giderken avlandık..Ulan bana diyene bak
Ben yakalanmadım @Maskeli Fedai @xdragxxHiç içmedim bir şey diyemem ama sosyal medyada çok abartıldığını düşünüyorum
Ünide erkek arkadaşlarınla gidersin artık.. @xdragxx @SherlockBen yakalanmadım @Maskeli Fedai @xdragxx
Sen bakma Maskeli'yeBen yakalanmadım @Maskeli Fedai @xdragxx
Hee 1 kez bile erkekle gitmedim gitmem orası ayrı
Kütüphane var çevrede Ulan gören de ben kızlarla takilmaya düşmanım sanacakSen bakma Maskeli'ye
1 içecek alıp istediğin kadar oturursun öğrenciyken yoksa para mı yeter kafelere
------
Amacına göre kullanılsa iyi ama işte..Sen bakma Maskeli'ye
1 içecek alıp istediğin kadar oturursun öğrenciyken yoksa para mı yeter kafelere
------